Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy figyelmeztessem a lányt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy figyelmeztessem a lányt, ha tovább játssza a nemtörődömséget gyorsan találok mást? 20f

Figyelt kérdés
Egy 15 éves lány tetszik,elég érett a korához.Sokszor játsza azt hogy lesz*r,pedig nem sz*r. Egyszer nagyon féltékennyé tettem,meg volt őrülve.De viszont sokszor játsza az elérhetetlent.Nekem hiányzik tőle a törődés.Ő millió bókot meg rengeteg figyelmet kap tőlem.Ő nem viszonozza,de azt mondta hogy ő ilyen tipus.Inkább perverzebb,rossz kislány,nem ilyen érzelgős tipus mint én.Ami engem nem zavar azért mert én túl érzelmes vagyok és változni akarok hogy lesz*rjak mindent.Mellette olyanná vállnék.Aztán majd kiakakulna a szerelem és lennének érzelmek.Nem akarom elhagyni,csak sokszor érzem azt a hiányt amit nem kapok meg tőle. Valahogy figyelmeztetnem kéne hogy tudassa velem,vagy viszonozza,mert azt fogom gondolni hogy nem érdeklem,pedig nem úgy van.Kell nekem ő és mellette leszek,idővel változni fog,hiszen még csak pár hónapja ismerkedünk neten,hónap végén találkozunk.
2017. júl. 18. 19:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Akkor ugy jartam :D
2017. júl. 21. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!