Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé de őszejött a barátnőm vele mit tegyek ha akarom azt a fiút?
Figyelt kérdés
Nehéz így fel kelni és elaludni azzal a tudattal hogy mióta őszejött azzal lánnyal azóta így együtt vannak.
Nekem előbb tetszett és már akkor is szerelmes voltam belé amikor még az a csaj nem is szerette.
2 hónapja szültem a kis csak csak úgy be sétál és ki találja hogy kell neki a srác és együtt vannak.
Mi előtt ez meg történt volna azelőtt tudta a srác meg a csaj hogy szeretem a fiút azóta a fiú kerül de legalább a padtársam volt ebben az évben és jövőre is az lesz azt mondta a tanár ott legalább tudok vele beszélgetni💔❤
2017. júl. 17. 23:24
1/4 anonim válasza:
nyald meg úgy már hátha nem kell a barátnődnek
2/4 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek ha lehet nem b*zis kritikákat
2017. júl. 17. 23:28
3/4 anonim válasza:
Erre nem tudok mást mondani, mint hogy így jártál. Sajnos a fiú nem téged, hanem a barátnődet szereti, az tök mindegy, hogy melyikőtök szerette előbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!