Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvasgatom a kérdéseket és minden 14 - 15 éves szerelmes xd csak én nem vagyok az?
Figyelt kérdés
Nem sértésből.írtam :D 17/L😂2017. júl. 11. 14:53
1/16 A kérdező kommentje:
Legnagyobb problémájuk.most szerelem*
2017. júl. 11. 14:54
3/16 anonim válasza:
Te már nem 14-15 éves vagy, öregszel, mami. :-)
4/16 anonim válasza:
Igen, te vagy az egyetlen emberi lény a Föld nevű bolygón, aki még nem esett áldozatául annak a csúnya szerelemnek.
Menj is kukoricára térdepelni, és addig ne lássanak, amíg meg nem írtad a nyári szorgalmit!
5/16 anonim válasza:
Én szomjas vagy ebbe a melegbe, mondom szomjas!
6/16 anonim válasza:
Igen azok, mert mindenki ezt pumpálja az agyukba, hogy az a normális ha van valakijük, akár fél évesen is... Ha már nincs az gáz.
7/16 anonim válasza:
Annyi idősen az a probléma. Kisebb korban a játék volt a probléma, később a megélhetés, a munka lesz.
Minden korban más a legfontosabb. Nem hiszem hogy te kenyeret keresnél már.
8/16 Stark2000 válasza:
Én sem vagyok az.. érzelmileg teljesen ki vagyok halva, már ideje volt egy nyugis időszaknak. :'D
17F
10/16 anonim válasza:
Igen, minden 14-15 éves nagyon szerelmes akar lenni, meg randizni meg csókolózni akar.. bár nem volt olyan nagyon rég de én valahogy meg tudtam oldani az életem a gyakorikerdesek nélkül is.. 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!