Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor kibe vagyok szerelmes?
Figyelt kérdés
Régebben szerelmes voltam egy fiúba, de nem lett köztünk semmi mert én már a suli miatt nem jártam le azzal társasággal. Szerelmes lettem az egyik osztálytársamba. Igazából belém beszèlték, meg foglalkozott velem olyanokat mondott, úgy viselkedett velem, ès èn ettől el voltam ájulva!
Most ahogy szünet van elementem bulizni és ott volt a régi szerelmem. Állandóan engem nèzett ugyan úgy mint régen, ugyanazzal a csábító tekintettel! Egyszerűen ez olyan hatással volt rám, hogy még remegni is elkezdtem, a szívembe olyat èreztem leírhatatlan! Most úgy érzem szerelmes vagyok belè! Szerintetek most akkor kibe vagyok szerelmes?
2017. júl. 10. 02:11
1/3 anonim válasza:
Az elobbit valoszinuleg csak azert erzed mert sokat torodik veled... Utobbi viszont valos erzes lehet
2/3 anonim válasza:
Miért szakítottatok ha szabad tudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!