Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha miatta sírok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha miatta sírok mindig?

Figyelt kérdés

Egy fiúba már régóta szerelmes vagyok de most két hónapja őszejött egy lánnyal aki azelőtt a barátnőm volt de mostmár nem megy.

Azt hittem hogy most a nyáron el fogom tudni felejteni de nem megy mindig ő jár az eszemben a lány egyépként ki beszéli a háta mögött és ki használja.

4 hete el döntöttem hogy nem fogom el felejteni és ez így is lett de nagyon rossz és depizek is 3 hete karcoltam magam de le áltam mert ő meg kért és ő érte halálba is mennék.

Mindig sírok ha még hallok egy zenét,ha még látok egy szívet,ha egy szerelmes pár velem szembe jön pl:az utcán akkor már ki jön a könnyem,ha valaki róla fel hozz bármilyen példát,vagy ha a saját pasiairól beszél.

Már 2 hónapja depizek miatta fekszel,keveset eszek,mindig sírok és nem tudom mit tegyek nem tudom magamat semmivel le foglalni mert ott is sírok mit tegyek hogy szerezzen meg mi legyen?

2017. júl. 17. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2017. júl. 17. 22:49
 2/3 A kérdező kommentje:
14 leszek ebben a hónapban
2017. júl. 17. 22:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne gyelél SENKI miatt kárt magadban, ezt senki sem érdemli meg. Ha összejött mással, akkor hagyd, jön majd más. 14 leszel, nem kell elkapkodni semmit. Nyugodj meg, minden rendben lesz, majd középsulira teljesen máshogy fogsz tekinteni. Menj, barátkozz, keress valami hobbit, ügyesen ;)
2017. júl. 18. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!