Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha miatta sírok mindig?
Egy fiúba már régóta szerelmes vagyok de most két hónapja őszejött egy lánnyal aki azelőtt a barátnőm volt de mostmár nem megy.
Azt hittem hogy most a nyáron el fogom tudni felejteni de nem megy mindig ő jár az eszemben a lány egyépként ki beszéli a háta mögött és ki használja.
4 hete el döntöttem hogy nem fogom el felejteni és ez így is lett de nagyon rossz és depizek is 3 hete karcoltam magam de le áltam mert ő meg kért és ő érte halálba is mennék.
Mindig sírok ha még hallok egy zenét,ha még látok egy szívet,ha egy szerelmes pár velem szembe jön pl:az utcán akkor már ki jön a könnyem,ha valaki róla fel hozz bármilyen példát,vagy ha a saját pasiairól beszél.
Már 2 hónapja depizek miatta fekszel,keveset eszek,mindig sírok és nem tudom mit tegyek nem tudom magamat semmivel le foglalni mert ott is sírok mit tegyek hogy szerezzen meg mi legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!