Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon durva, szerintetek is?
Szóval egyik unokatesóm lefeküdt a barátjával :O
Lány(13)fiú(16)
Azt mondta ,hogy azért feküdtek le,mert megakarta mutatni ,hogy mennyire szereti:O
Mert,a fiú vett neki Converse cipőt,meg arany karkötőt és ezért feküdt le vele.
Szerintem,ez nagyon durva 13 évesen 😑😲
Én 14 évesen még fiút se akarok még hogy lefeküdni valakivel :O
Ti mit gondoltok ?
14/l
Ez az ő döntése, semmi közöd nincs hozzá. De mivel nincs 14... Na mindegy, ő dolga.
Viszont véleményed lehet róla, nekem is van... Szerintem nem normális dolog 13 évesen. Nem is tudja, hogy mi a szeretet. Vagyis tudja, de nem teljesen. Lehet, hogy testileg fejlett, de még mindig kislány. A srác se lehet százas.
Az unokatesód odaadta egyik legnagyobb kincsét. Ami többet ér egy cipőnél, meg egy arany (gondolom fake) karkötőnél. Hiba volt, gyakorlatilag el adta magát neki. A szeretet nem abban mutatkozik meg, hogy mit veszel valakinek, és nem is abban, hogy oda adod magad egy cipő miatt. Majd megérti, de már mindegy.
Ez azért elég durva!Sőt,ezzel még javítóba is csukathatja szegény srácot nemi erőszakért!Mivel törvény mondja ki,hogy 14 év alatt nemi erőszaknak minősül az ilyen,ha akarta,ha nem!
Remélem nem haragszol meg,ha az mondom a csaj egy hü.lye pics@!Ne haragudj,de mást nem tudok rá mondani!☹
Nem csuknák le a srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!