Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez nagyon durva, szerintetek is?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon durva, szerintetek is?

Figyelt kérdés

Szóval egyik unokatesóm lefeküdt a barátjával :O

Lány(13)fiú(16)

Azt mondta ,hogy azért feküdtek le,mert megakarta mutatni ,hogy mennyire szereti:O

Mert,a fiú vett neki Converse cipőt,meg arany karkötőt és ezért feküdt le vele.

Szerintem,ez nagyon durva 13 évesen 😑😲

Én 14 évesen még fiút se akarok még hogy lefeküdni valakivel :O

Ti mit gondoltok ?

14/l

##nemszűz
2017. júl. 16. 08:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
#8 Talán azért, mert kiírtak egy kérdést, amire lehet válaszolni. :D
2017. júl. 16. 09:28
 12/20 anonim ***** válasza:

Ez az ő döntése, semmi közöd nincs hozzá. De mivel nincs 14... Na mindegy, ő dolga.

Viszont véleményed lehet róla, nekem is van... Szerintem nem normális dolog 13 évesen. Nem is tudja, hogy mi a szeretet. Vagyis tudja, de nem teljesen. Lehet, hogy testileg fejlett, de még mindig kislány. A srác se lehet százas.

Az unokatesód odaadta egyik legnagyobb kincsét. Ami többet ér egy cipőnél, meg egy arany (gondolom fake) karkötőnél. Hiba volt, gyakorlatilag el adta magát neki. A szeretet nem abban mutatkozik meg, hogy mit veszel valakinek, és nem is abban, hogy oda adod magad egy cipő miatt. Majd megérti, de már mindegy.

2017. júl. 16. 10:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem inkabb az a gaz, hogy a szulei nem beszelgetekkel el a kis lanyukkal, es hagytak ezt...
2017. júl. 16. 10:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Minden nő k***va, csak a tarifa másmilyen.
2017. júl. 16. 10:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekunk cipoboltunk van,ha esetleg érdekelné a dolog;)
2017. júl. 16. 10:52
 16/20 anonim válasza:

Ez azért elég durva!Sőt,ezzel még javítóba is csukathatja szegény srácot nemi erőszakért!Mivel törvény mondja ki,hogy 14 év alatt nemi erőszaknak minősül az ilyen,ha akarta,ha nem!

Remélem nem haragszol meg,ha az mondom a csaj egy hü.lye pics@!Ne haragudj,de mást nem tudok rá mondani!☹

2017. júl. 16. 11:06
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem csuknák le a srácot.

[link]

2017. júl. 16. 11:12
 18/20 anonim válasza:
enis 13 voltam mikor elveszitettem a baratommal 1 evvel ezelott.igaz akkor meg nem voltunk egyutt alig ismertuk egymast.most 14 vagyok es azota is egyutt vagyunk :D
2017. júl. 16. 11:46
 19/20 anonim válasza:
A 17-esnek!Pont azt támasztja alá a link,amit írtam!
2017. júl. 16. 13:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Csak rohogni tudok azokon akik ide irkalnak... De komolyan. Ugy ki vagytok akadva mintha a csaj csecsemoket falt volna fel elve. Nem erkolcsos, de ez miert faj nektek?
2017. júl. 16. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!