Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon durva lenne, ha 16 éves fiú egy 13 éves lánnyal járna?
Figyelt kérdés
Kérhetném normalis valaszokat ahogy egy normalis emberhez illik,köszönöm2016. júl. 25. 14:30
1/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem durva ha tényleg szeretitek egymást, ha jól kijöttök egymással. (nekem is ugyanez a felállás volt mikor összejöttem a barátnőmmel, már több mint egy éve együtt vagyunk.)
17F
2/20 A kérdező kommentje:
Tényleg?13 eleg fiatal nem?
2016. júl. 25. 14:42
3/20 anonim válasza:
Első vagyok.
Ez attól függ, hogy testileg és szellemileg mennyire érett a lány.
Nálunk ezzel nem volt gond, mikor megismertem sokáig azt hittem hogy 16 éves, aztán gondolhatod mennyire meglepődtem hogy -3 év. Szóval nem az a fontos hogy hány éves, egy 13 éves is lehet olyan érett mint egy 18 éves, ugyanakkor egy 18 éves is lehet egy 13 éves szintjén.
4/20 A kérdező kommentje:
Az éretséggel szerintem nincs gond,csak ,hogy sokan nemfogadják el.
2016. júl. 25. 14:49
5/20 anonim válasza:
Mondd meg nekik hogy ez a te dolgod, te őt szereted, nem érdekel a kora. El fogják fogadni.
6/20 anonim válasza:
sz*rd le, hogy ki mit mond. Ha szeretitek egymást, akkor ne egy kívülállón múljon a kapcsolatotok
7/20 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm,amugy nem egy kivüláló,hanem több,meg a ¾gyakorikérdésekes ember nemfogadja el,sikan lepedofiloznak meg minden:(
2016. júl. 25. 15:04
8/20 A kérdező kommentje:
Sokan*
2016. júl. 25. 15:05
9/20 anonim válasza:
hányszor teszed még fel ezt a kérdést?
10/20 A kérdező kommentje:
1x,ugy gondoltam,hogy ugyanezt az esetet
2016. júl. 25. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!