Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy fiú?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy fiú, aki tetszik. Nem egy iskolába járunk, de egyszer-kétszer találkoztunk bulikon. Ő helyes, népszerű, vicces, igazi egyéniség. Minden lány álma. Nekem sokan mondják hogy szép vagyok, de én nem látom magam annak. Kicsit visszahúzódóbb vagyok, nehezen oldódom fel idegenek közelében.

Hogyan találkozhatnék vele? Elhívni nem merem ahogy ráírni sem... Az az egyetlen megoldás hogy várok, hátha ő..? Vagy menjek el szeptemberben a sulijuk elé?

18/l

2017. júl. 14. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:

A, Ráírsz Facen

B, Vársz, amíg ő nem lép

Ha ráírni sem mersz, akkor szeptemberben sem fogsz merni odamenni

2017. júl. 14. 16:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Írj rá.
2017. júl. 14. 18:37
 3/3 anonim válasza:
Írj rá! Ha nem lesz szimpatikus akkor meg hagyd. Egy próbát megér, és nem lenne kínos sem, mert nem találkoztok gyakran, ahogyan írtad.
2017. júl. 15. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!