Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb 1 hónapja megismerkedtem egy 15 éves lánnyal. Én kezdeményeztem az ismerkedést. Beszélgettünk facebookon, az iskolában. El akartam hívni egy helyre is találkozni. Ő mondta is, hogy rendben, találkozzunk. De mindig bulizni volt, meg a haverjaival lógott. Aztán egy hétig nem írtam neki és ő keresett engem, hogy mi a helyzet velem, meg hogy hogy vagyok stb... A lényeg, hogy aztán nap mint nap beszéltünk, amikor újra elhívtam találkozni, és azóta nem írt vissza. Egy hete nem írt már nekem. Nem tudok ki igazodni rajta. Szerintetek miért nem ír? Megijesztettem? Talált magának mást? Ha tudtok segítsetek, mert nagyon sokat jelent nekem ő, és nem szeretném elveszíteni őt.2017. júl. 14. 11:13
1/8 anonim válasza:
Lehet az is, hogy bizonytalan, vagy meggondolta magát de megbántani ezzel nem akar.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Jöhetnek még. :) De nem kamu faces, mert élőben is beszéltem már vele nem egyszer, a suliban.
2017. júl. 14. 13:07
4/8 anonim válasza:
Hát, lány létem miatt ezer meg ezer lehetőséget tudnék rá, de egyikkel sem akarlak megijeszteni, úgyhogy szerintem menj oda hozzá az iskolában és kérdezd meg tőle. (De ne egyből nyíltan! Akkor hazudni fog vagy mentegetőzni. Előbb nyerte el újra a bizalmát, azaz kicsit beszélgess vele könnyű témákról. Aztán ha már nem feszeng, rákérdezhetsz)
5/8 anonim válasza:
Nem lehet hogy azthiszi hogy csak szexre kellesz neki?
6/8 A kérdező kommentje:
4# Köszönöm szépen válaszod. Lehet, hogy majd fogok velem még beszélni, vagy ráirok, hogy mi van vele.
5# Remélem hogy nem hiszi ezt, mert én egy komoly kapcsolatot szeretnék vele. Annyira belezúgtam, hogy egy teljes életet leélnék mellette. Mindent megtennék érte. Am a barátaim szerint van egy srác aki szintén akar valamit tőle, de a barátaim szerint csak az lenne az ő célja, hogy meghúzza aztán dobja.
2017. júl. 14. 15:06
7/8 anonim válasza:
Szerintem állítsd le a másik csávot.. Várd meg valahol
8/8 anonim válasza:
Kell ennel tisztabb jel arra h nem erdekled? Hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!