Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez?
Figyelt kérdés
Nagyon bele vagyok esve egy srácba, és tudom, hogy általában minden délután jön edzésre. Viszont már ebédnél összezsugorodik a gyomrom, nem leszek éhes, és van hogy rosszul is vagyok. Edzés előtt is rámtör ez az érzés. Amikor meglátom bejönni edzésre elvörösödök, és utána edzés közben meg éhes, majdhogynem korog a hasam, de legalább már nem vagyok rosszul. Ezt hogyan tudnám kezelni? És miért van ez? Normális?2017. júl. 14. 10:22
1/3 anonim válasza:
Szerelmes vagy kérdező, kezelni nem nagyon lehet. És igen, normális! :D
2/3 anonim válasza:
Egyél még mielőtt meglátnád. :D
"Viccet" félretéve, ha van ott barátod aki beszélget vele, kapcsolódj be te is, kicsit feloldódsz majd, mert hozzászólsz és nyugodj meg, ha el is rontasz valamit nem lesz baj ha kicsit elmosolyodik rajta vagy röhög egyet.
Magamból kiindulva nekem tetszik is az ilyen helyzet, szóval ennyi.
Azt a "laza vagyok" viselkedést pedig meg se próbáld.
3/3 anonim válasza:
Tetszik neked a srác azért van. Az adrenalin szinted már attól is megnő, hacsak rá gondolsz vagy tudod, hogy látni fogod. Ez valószínű a "pillangó effektus" vagyis amikor kicsi pillangók repkednek a gyomrodban a szerelemtől. Ez természetes, nem kell vele semmit se csinálnod és nem igazán lehet megszüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!