Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha ez történik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha ez történik?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú akit már tok régóta ismerek és sokat beszélgetünk de nem tom hogy tetszek e neki mert messengeren sosem ír rám de ha én ralirok Akk meg mindig egy két órát beszélgetünk . Mit csináljak hogy ő is rám írjon (mert ha mindig írogatok neki az olyan nyomulós 😅) , vagy hogy el hívjon valavova vagy több időt töltsön velem. Nem akarok én kezdeményezni mert ez a fiú doga szerintem és mi van ha visszautasít . Szóval a jó és értelmes tanácsokat előre is megköszönném 😀.??????

2017. jan. 2. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
21. században élünk és ez egy baromság, hogy a lány nem kezdeményezhet, akkor várhatsz örökre ha ő nem veszi a jeleket amiket küldesz mert ő nem fog tenni semmit.
2017. jan. 2. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem érdekled eléggé ahhoz, hogy rád írjon.
2017. jan. 2. 17:46
 3/3 anonim válasza:
Most komolyan a messengertől függ a kapcsolatotok???
2017. jan. 8. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!