Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságól szerelem, megéri rá várni? (a többi lent)
Figyelt kérdés
2 éve kezdtünk el dumálni instagramon, egyre többet és többet dumáltunk.. elég szoros barátság alakult ki idővel. Neki közben barátnője volt, én teljes mértékben elfogadtam ezt. Idővel szakitottak, aminek nem én voltam az oka..találkozgattunk,ölelgettük egymást ami szerintem bele fér a barátságba.de elkezdtem érzeni iránta, el is mondtam neki, több találkozás után megkérdezte lennék e a barátnője..én időt kértem, azt mondtam találkozzunk még és majd kialakul..de ő ezt nem-nek vette.Továbbra is barátok maradtunk de neki közben barátnője lett, sokat sirtam miatta..és megbántam hogy nem mondtam azonnal igent. De mind tudunk tévedni.. Azota gyakran irja,hogy kitudja idővel lesz valami..De én belefáradtam a várakozásba. De ugy érzem szeretem! Nem tudom mit tudnék tenni, várjak rá? Még ő sem tudja mit akar, s elég sokat veszekednek a barátnőjével is. Elég sok fiú probálkozik nálam, de mindegyiket visszautasítottam miatta. Egyszerüen nem tudom mit csináljak..csak ugy elfelejteni meg nem tudom. Szerintetek van benne remény? 16/l2017. júl. 13. 21:01
1/2 anonim válasza:
Ha van barátnője, és ilyeneket írogat, hogy "ki tudja, idővel lesz valami", akkor inkább hanyagold a fiút. Eleve nem jönnék össze olyannal, aki képes ilyeneket írni más lánynak, miközben van egy párja. Hiába a sok veszekedés, akkor sem normális.
Hanyagold szerintem, ha együtt is lenne veled, szerintem akkor meg másik lánynak irogatná ezt a "ki tudja idővel lesz valami köztünk" dolgot és még jobban sírnál. Tedd túl magad rajta, ahogy ő is tette.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod:)
2017. júl. 13. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!