Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez ilyen bonyolult lenne? :c

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ilyen bonyolult lenne? :c

Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe szerelmes vagyok... nos. Egyes emberek szerint lenne nála esélyem. Viszont az egyik barátnőm azt mondta, hogy reméli jól átgondoltam, mert már csak az ismerkedés is jó pár évembe fog telni... de mi olyan bonyolult ebben, hogy pár év kelljen hozzá? És ez még csak az ismerkedés fele... :/ 15/L

2017. júl. 13. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak húzta az agyad:) beszélgess vele és utána már minden megy magától ha ügyes vagy :)

17f

2017. júl. 13. 20:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Így gondolod? :o mert ő az a fajta barátnőm, aki aztán komoly tud lenni. De nem is hangzik butaságnak, amit te írtál kedves válaszoló ^^ jaj annyira remélem, hogy összejöhet a dolog azzal a fiúval... és talán nem "évek" kellenek hozzá:D
2017. júl. 13. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugii sikerülni fog :D és lehet csak poénból mondta vagy lehet úgy mondta hogy ő akar a barátnője lenni a pasinak :/ de neked menni fog beszélgess vele és úgyis látni fogod hogy érdeklődik-e irántad vagy nem :) sok sikert!!!
2017. júl. 13. 21:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ^^ de már csak szeptemberben lesz alkalmam beszélni azzal a bizonyos fiúval:P
2017. júl. 14. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!