Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve ismerem és közbe beleszerettem. Mit tegyek?
A te döntésed mihez kezdesz, a) bevallod neki és ha nem viszonozza, ne add fel könnyen, egy ideig kínossá fog válni a barátságotok, de utána visszazökkenhettek a normáls kerékvágásba vagy akár vége is lehet a barátságotoknak, ha visszonozza mázlis vagy, vagy b) nem kockáztatsz, ugyanis megelégedsz ennyivel is.
(Én a helyedben kockáztatnék)
Fiú és lány között nem sokáig van barátság...előbb utóbb az egyik fél többet érez...tapasztalatból írom.
Két dolgot tehetsz:
-Elmondod neki mit érzel, ezzel kockáztatva, hogy esetleg ő nem ugyanígy érez és ezek után már a barátságotok sem lenne a régi..
-Vagy nem mondod el neki, és előbb utóbb majd találsz másik lányt akibe beleszeretsz..stb
Te dolgod eldönteni, hogy a már meglévő biztos barátságot választod vagy a bizonytalan jövőbeli lehetséges kapcsolatot.
Én nem rég mondtam el a legjobb barátomnak, hogy többet érzek iránta. Ő is osztotta az érzéseimet, de egy teljesen másmilyen ok miatt nem lett köztünk semmi (egy olyan ok miatt, ami talán nem állt volna közénk, ha hamarabb mondom el neki (nem egy harmadik emberről van szó)). Szóval, én azt mondom kockáztass, és mondd el neki! Sok sikert. :)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!