Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fejlesszem magam a csajozásban? 20f
Figyelt kérdés
Mindenem megvan kb hozza,helyes vagyok,jo a testem.De egesz eletemben szerenxsetlen voltam parkeresesben.A dumam az amire panaszkodhatok.Nem tudok jol beszelni egy lannyal,nagyon ragorcsolok arra hogy mit mondjak.Nem tudom spontan csinalni.Mielott megszolitok egy csajt sokat agyalok azon hogy mi van ha unalmasnak tart,nem felelek meg neki,tul nyomulosnak nez vagy esetleg azt gondolja hogy nem vagyok ferfias hanem bes*ari.A lanyoknak egy igazi ferfi kell aki allandoan nevet veluk es megnevetteti oket.Hatarozottan beszel es o maga is hatarozott.Egyik ismerosom buliban azt mindja megyek csajozni.Egy szempillantas alatt eltunik es mar egy csajjal latod.Allandoan habog neki valamit,mosolyog.A lanynak ez tetszik. En is ilyen akarok lenni. En felek beszelni,soha eletemben nem voltam valami nagydumas.Mosolyogni meg nem tudok csak ugy.Es probaltam nem gorcsolni,nem megy.Nem ertem azokat az embereket akiknek siman megy. Nekem ez nagyon nehez,nekem egy elet kell mire odamegyek 1 csajhoz.Semmi nehezseg nincs benne tudom de nem tudom ravenni magam. A beszedessegemet kell fejlesszem.Beszedesse kell valljak es tudjak mindig mosolyogni.Hatarozottan kell kimondjam a mondanivalomat,hatarozottan kell megcsokolni egy lanyt vagy megfogni a testet. Bennem ott az a bizonytalansag es azt valoszino hogy latjak rajtam.
2017. júl. 10. 22:19
1/7 anonim válasza:
Ne agyalj előtte annyit mielőtt odamész csak menj oda és próbálj meg beszélni vele. Ha nagyon sokat jár az eszed előfordulhat hogy a végén inkább nem is mész oda.
2017. júl. 10. 22:22
2/7 anonim válasza:
Upgradeold a skilljeidet es akkor nagyon op leszel, gyujtsed az xp-t izomból
2017. júl. 10. 22:32
3/7 anonim válasza:
Hàt ha nem lettél 20.éves korodra olyan aki jól eltud beszélgetni a nőkkel akkor nem hiszem hogy sokat fog vàltozni főleg az alapjàn amit leìrsz önbizalmad sincs sok illetve ha tényleg olyan jó pasi lennêl màr bepróbàlkoztak volna nàlad vannak ràmenős lànyok
2017. júl. 10. 22:32
4/7 I noor Y válasza:
Akkor ha nem tudsz beszelni meg mosolyogni
Upgradeold a james bond bemutatkozast meg a james bond tekintetet
2017. júl. 10. 22:37
5/7 anonim válasza:
Az eleje kicsit beképzelt! Másrészt szerintem csak rossz lányok felé közeledsz. Vannak akiknek bejönnek a nyuszi pasik. Sztem tök cuki ha egy fiú is zavarba tud jönni mint például egy lány. Véleményem szerint te eddig az úgy mond felső kategóriás csajoknál keresgettél. És azzonali következtetéseket vontál le a külsőröl!
2017. júl. 10. 22:57
6/7 anonim válasza:
Szerintem ha nagyon nem megy, próbàlj meg előbb neten csajozni, aztán ha megy ott, akkor mehet élesbe is
2017. júl. 10. 23:00
7/7 anonim válasza:
Ez most talán kicsit furcsa, de olvass sokat! Onnan ragad rád szókincs bőven és fejleszti a kommunikációs készségeidet. (De nem ponyvát, rendes, klasszikus irodalmat tessék olvasni, régebbit, kortársat!) Írj párbeszédeket kézzel, papírra! Így át tudod ezeket gondolni, érzelmileg is át tudod élni. Egy-egy mondatodra próbálj ki többféle reakciót kreálni a lány részéről! De ezeket ne sablonként vágd be, hanem helyezkedj szituációba! (Helyzetgyak.) Ha ez már jól megy, kérd meg egy lány ismerősödet, hogy párat ketten olvassatok fel, tegyetek rá mozgást, majd vigyétek el impróba.
Ennek nem az a lényege, hogy bevágj "tuti csajozós dumákat", hanem hogy kicsit ismerkedj a helyzettel és növeld az önbizalmadat! Hidd el, hogy igenis meg tudod csinálni! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!