Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Még mindig szeret?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig szeret?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom,akivel az egész úgy kezdődött,hogy megtetszett,és neki is én,egészen rossz híre volt az iskolában lányok terén,ezért próbáltam óvatos és távolságtartó lenni,és egyre bizzosabb volt,hogy szeret,a többiek is mondták,hogy látszik rajta,hogy mennyire szeret,ennyire még senkit nem szeretett és hasonlók,egy csóknál sosem mentem tovább vele,és nagyon sokáig jött utánnam,hozta a rózsát stb...én is megszerettem,de beteg lettem karácsony körül,és 50-50% volt az esélyem az életbe maradáshoz,és nagyon féltem,hogy nem gyógyulok meg,ezért inkább azt mondtam neki,hogy mást szeretek...január végére meggyógyultam,reméltem,hogy még mindig ott lesh,és elmondhatom neki,mert nem akartam ezzel terhelni,és nem nagyon voltak ott mellettem,ezért rossz döntést hoztam,de kiderült,hogy rá 2napra,hogy megírtam neki,összejött egy lánnyal,akivel még mindig együtt vannak,elmondtam neki mindent,legjobb barátok vagyunk,és mindenkiben őt keresem,és bárki csak megtetszik,rögtön lehurrogja,meg,hogy vele ne,mer szemét...most pedig megsértődött,mert megöleltem egy fiút,és kézenfogva mentünk...de akkor miért érinti ennyire méllyen? Pedig még csak lefeküdni sem feküdtem le senkivel,és nem is tervezem még 16évesen...
2017. júl. 7. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Aki tetszik,az nem lehet barát,mert a kettő kizárja egymást.

2. Normális lány rossz hírű fiútól nem akar semmit.

Nem tudom szeret e,de akinek barátnője van,nem így viselkedik.

2017. júl. 7. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:

"Aki tetszik,az nem lehet barát,mert a kettő kizárja egymást."

Hát akkor nemtudom az micsoda ha valakibe szerelmes vagyok, de részéről csak barátság lehet és vele lógok, szóval akkor ez micsoda első xd?

2017. júl. 7. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
#2: Részéről barátság, részedről nem. Barátságba mindkét fél baráti érzelmeket táplál egymást iránt.
2017. júl. 7. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!