Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondta szeret, azóta nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta szeret, azóta nem keres. Miért?

Figyelt kérdés

Nagyon jóba lettem egy fiúval. Egy másfél hónapja ismerjük egymást, nagyon sokszor találkoztunk eleinte a haverjai is ott voltak, majd kettesben is találkoztunk kb. ötször. Egy nap elmentünk közösen inni, de senki nem részegedett le, csak max annyi, hogy mind a ketten vidámabbak voltunk mint szoktunk lenni. Mikor jöttünk haza, elkezdett mesélni magáról (Ha iszik jobban megnyílik az embereknek). Elmondott egy olyan dolgot amit még a legjobb haverjának sem mondott el, viszont nekem igen. Majd még beszélgettünk és egyszer csak: "Kimerem mondani hogy szeretlek, még sosem voltam el ennyire egy lánnyal mint veled, mégis a barátaim előtt valamiért nem akarom kimutatni ezt" hangzott el a fiú szájából... Nem tudtam hogyan reagáljak rá, mondtam neki hogy én is nagyon jól érzem magam vele és szintén ezt érzem, hogy senkivel nem voltam még el ennyire mint vele. Utána még beszélgettünk sokat.

Azóta eltelt 2 hét. Egyszer sem írt. Ha írok neki vissza ír és váltunk pár szót, de nem igazán reagál... 1 héttel ezelőtt még beszéltünk telefonon is (felhívott), akkor teljesen normálisnak tűnt, jól elbeszélgettünk és röhögtünk. Szóval hívás közben nem volt más milyen. A hívás után szintén eltűnt... Mikor megkérdeztem tőle mi a baj, azt válaszolta, hogy semmi. Még is én úgy érzem, hogy valami történt... Azóta nem is találkoztunk. Viszont holnap szeretnék vele találkozni(feltéve ha találkozik velem), megszeretném vele beszélni, hogy mi történt ami miatt kevesebbet beszélünk/ami miatt nem keres...

Bocsánat, kicsit hosszú lett...

2017. jún. 20. 20:33
 1/4 CFB ***** válasza:

Szia. Sikerült találkoznod vele?

Egyébként nem tudom, mi lehet a baja. Ha azt írta, hogy a haverjai előtt nem meri felvállalni, akkor én már alapból otthagynám a srácot. Viszont eszembe jutott az is, hogy ugye az elején együtt mászkáltál vele és a haverjaival együtt.

Ha nagyon el akarok rugaszkodni a gondolatmenetemtől, akkor azt gondolnám, hogy egy haverja szerelmes beléd, és azért nem akarja, de ezt erősen kétlem.

Ha megtudod, mi baja, megírnád, légyszi?

2017. jún. 21. 01:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia.

Persze. :)

Ma fogok vele találkozni 15:00 körül. Ha rájövök valamire megírom.

Viszont az elég valószínű, hogy az egyik haverjának bejövök, mivel már ezzel kapcsolatban keresett az egyik haverja de megmondtam neki hogy én nem érzek így.

Aztán lehet emiatt mert a haverja elmondta a Fiúnak ezért nem akarja megbántani a haverját. Nem tudom igazából.

A mai beszélgetés után írni fogok. :)

2017. jún. 21. 11:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele. :)

Mint kiderült, hosszas beszélgetés során az egyik haverja kavart be a képbe... Akinek bejövök... Végül nem tudom mi lesz ebből, mert most nagyon úgy néz ki, hogy a haverja nagyban befolyásolja... Plusz családi gondok is voltak, ami miatt nem igazán volt ideje írni.

Nagyon jó barátom sőt többet érzek iránta, de semmiképp nem szeretném elveszíteni,szóval ha barátként lehetek az oldalán nekem úgy is megfelel. Aztán ha úgy van, az idő eldönteni mi legyen. :)

2017. jún. 21. 19:17
 4/4 CFB ***** válasza:

Örülök, hogy tisztázódott, és rendeződtek a dolgok ^^

szóval mégiscsak egy haverja volt a képben :/

ha nem vagy szerelmes belé, csak akkor érdemes a barát zónában maradnod. ha már érzelmeket táplálsz iránta, egyre keservesebb lehet majd neked.

2017. jún. 22. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!