Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 voltam,3 hónapja voltam még csak 11 éves akkor.
Kis sunyin akartam elintézni a dolgot,ezért Facen beszéltük meg,hogy elmegyünk valahova,azt már nem is tudom,hogy hova,de akkoriban apám folyton ellenőrizte a Facem,ezért még a találka előtt lebuktunk,órák hosszat papoltak nekem,hogy mi van ha megerőszakol az úgyszintén 11 éves kisfiú...:D Végül belementek a dologba,de csak úgy,hogy ha a házunk háta mögé jön,és ott találkozunk,ők meg persze az erkélyről árgus szemekkel bámultak minket. A névnapom és a valentin nap majdhogynem egybeesik,ezért egyszerre hozta az ajándékom,később apám ettem meg a tőle kapott csokimat.:D Felszínes dolgokról beszéltünk,és mindketten nagyon izgultunk,főleg a szüleim miatt. Tisztán emlékszem,hogy mikor elköszönt tőlem az ajtóban,kérdezte,hogy megölelhet-e,én meg mondtam,hogy igen,és gyorsan besiettem az ajtón,és nem hagytam,hogy megöleljen. :D Ezután még néhányszor ugyan ilyen felállásban találkoztunk,de később sem történt semmi testiség köztünk(se kézfogás,se ölelés,semmi),és egy idő után már nem akartam vele többet találkozni,de tulajdonképpen a mai napig együtt vagyunk,mert nem szakítottunk!!:DD
Később,olyan 12-13 évesen EGYSZERRE 2-3 fiúval is írogattam,persze ők nem tudtak egymásról,de egyikőjükkel sem jöttem össze meg semmi,csak írogattam velük,és volt,hogy mindhármójukat szerelmemnek hívtam.:DD
Jelenleg 15 éves vagyok,olyan szinten megváltoztam,és olyan szinten letettem erről a rossz viselkedésről,hogy egyetlen fiúval sem beszélek,mikor egy halom fiú felköszöntött szülinapomon,semelyikőjüknek sem írtam vissza,mondhatjuk szinten apáca életet élek most. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!