Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez valami csalódás utáni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami csalódás utáni betegseg vagy mi van velem? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Van egy lany aki a mindenem nagyon szerelmes vagyok belé, tavaly nyaron kezdodott minden amikor megismertem esmindkettonknek bejöttünk egymásnak szinte minden nap kinn voltunk egyutt, ölelgetett atthivott magához puszilgatott egyszruen nem tudtam elképzelni nelkulde, vagy hogy valaha is mas lany tetszen rajta kivul. Majd jott egykis változás a lánynak lett par új haverja és velem alig foglalkozott és összejött vegulis ezzel a "havrral"és en napokig szarul voltam, alig tudtak velem beszelni haverokkal kocsmakbol bulikba jártunk hhogy valahogy ne ezen járjon az eszem egesz nap.. Es ra kb fel evvel kesobb elkaptam egy 'betegseget' minden heten mas lánnyal vagyokszinte mert beteg lettem vagy nem tudom azota amióta az eset tortent ugyerzem nem eleg kell kell és folyamatosan mas lanyokom keresem a vigaszt, vagyis mar nem is a lany miatt akit nagyon szerettem vagyis meg mindig imadom, hanem mert fuggoje lettem a dolognak, másból se áll a hegvegem csak abbol hogy addigaddig hajkuraszok mig ha 12edikreis de talalok valakit akivel erzesk nelkul semmi szerelem meg semmi ellehetek. :( ez egy betegseg? Ha nem tudok epl valakit felszedni szo szerint pangok, olyan mint amikor nincs gigatettad. 1hetig vagy iylesmi. Szoval haeddig elolvastad és jolenne ha elis hinned és nem oltogatbal akkor legyszi aki ert ehhez mondja meg h miert lett belollem ilyen?? :( tudom tudom, orulnom kene a sok lánynak akit megkapok de senki sem erti hogy nekem csak az azegy kell akiért mindent megtennem és szivmvbol szeretem. :/ 16f
2017. júl. 6. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet betegség, de ha így folytatod, nem csak mentálisan leszel az, hanem kapsz egy aranyos trippert is.
2017. júl. 6. 11:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Legyszi nezzetek el a helyesírási hivakat mertgyorsan gépeltem és bocsi hogy ilyen hosszúra sikerult
2017. júl. 6. 11:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Fuggoseg feleseg lehet amit ez csalódás váltott ki belolem?
2017. júl. 6. 11:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, az. Ha nagyon zavar, és Magadtól nem tudod semmiképp sem megoldani, akkor keress szakembert, de szerintem ha önerőből hagyod abba, az becsülendőbb. :)
2017. júl. 6. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
figyelj, ezt így nem folytathatod. ez nem a lány hibája, ez a te gyengeséged. tudom, hogy k-rvaszar, meg csalódott vagy, azt megértem. de lesznek ennél nagyobb csalódások is az életedben, és milesz? amikor kirúgnak a munkahelyedről, vagy a feleségedet kapod rajta egy hapsival kufircolni, akkor is kocsmáról kocsmára fogsz járni? megsúgjam? nem! változtatnod kell ezen, mert így nem oldassz meg semmit. légy férfi, állj talpra mert az élet előtted van még!
2017. júl. 6. 11:36
 6/6 A kérdező kommentje:
De utolso.. Nemtudok mas lanyraugy nezni hogy szerelemből, en csak is őtszeretem tiszta szívből, igen tenyleg k-szar lassan majdnem mar egy eve nemtudok túllépni
2017. júl. 6. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!