Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A baratom nem ert meg engem!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom nem ert meg engem! Mit tegyek? Tobbi lent! 16l

Figyelt kérdés
A baratom nem erti azt meg , hogy en nem akkarok vele meg 16 evesen lefekudni vagyis mondja , hogy megerti de megis mikkor jonn hozzam ugy beindul simogat es akkaratom ellenere is hozamer es az en kezem peniszehez huza.. Es simogat.. Peddig en nem szeretnem meg ezt sem mert ebbok sex lesz a vegen.. Nem tudom , hogy magyarazzam el neki , vagy mit tegyek. Es allandoan mondja , hogy tudja , hogy enis akkarom de en nem akkarom meg ! Mit tegyek ?Bocsanat a helyesirasert es ellore is koszonom mindenkinek!!!

2017. júl. 4. 15:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
15:48 sokat segitetel koszonom !!!
2017. júl. 4. 21:14
 12/15 A kérdező kommentje:
15:52 de mikkor nincs felizgulva nagyon rendes es szeretem
2017. júl. 4. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Nézd. Nem kell lefeküdnöd vele ,ne tedd amíg nem akarod. Ne is pettingeljetek amíg nem akarod. Teljesen normális hogy még várni akarsz ,sőt légy erre büszke mert lássuk be manapság nagyon hamar elkezdődik (véleményem szerint) a szexuális élet.

De! Az hogy simogat ,csókolgat (esetleg a szádon kívül is ,pl nyakadon) az normális. Dolgoznak benne a hormonok ,másrészt ez valahol emberi ösztön. Lehet egy idő után észre sem venné hogy hol jár ha nem állítod le. Az hogy csókolgat ,itt-ott még nem bűn és nem jelenti hogy nem ért meg mivel az nég nem szex. Még petting se (ha ugye nem olyan helyen csinálja). Teljesen természetes dolog hogy kíván téged.

Te amit tehetsz hogy ha belemerültök és úgy érzed hogy te meg szeretnél állni ,higgadtan leállítod és bármit is csináltok ,abbahagyjátok. És nyugodtan elmondod neki hogy még nem akarsz vele lefeküdni ezért ne nagyon ingereljen rá. De attól még pasidként joga van megölelni esetleg letapizni. Csak mondd meg neki hogy ennél tovább be menjen ,állítsa le magát amíg nem szólsz hogy ne álljon le. De te is szólhatsz neki hogy hol a határ.

2017. júl. 5. 01:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Persze en a simogatast nm ara ertetem , hogy kost hozzam se erjen sot szeretem is.. Hanem ott wllkezd simogagni es akkor csak ingerel. Nagyon koszonom a valaszod nagyon hasznos volt!!
2017. júl. 5. 02:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem bírja megérteni hogy nem akarod még és ennek ellenére is ilyeneket csinál, akkor nem szeret téged... csak dugni akarna egyet, és próbálja elérni hogy összejöjjön. Szerintem még véletlenül se feküdj le, mert utána kb ki is dob aztán keres mást, te meg jó nagyot csalódsz. Sok ilyen ember van, persze tudom most azt hiszed ő más, mert szerelmes vagy, de próbálj racionálisan gondolkodni. Aki szeret igazán az tisztelne annyira hogy nem csinál ilyeneket amig nem akarod, az várna addig amíg neked is jó lesz. De ő jelen esetben csak azt nézi hogy neki jó legyen, fontos neki hogy megdugjon mint hogy te hogy érzed magad... Az meg hogy azt mondja vár, csak duma. Semeddig nem tat ilyet mondani, és megzavarni a másikat, elhihetetni vele hogy jajj nem is akarok dugni, meg rendes vagyok. aha, persze.
2017. júl. 5. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!