Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj?
Figyelt kérdés
2Évig voltam egyűtt az exemmel és 1éve szakitottunk.Bevallotta hogy szeret és járunk újra.De hivtam és kinyomta a telefont.Mit tegyek2017. júl. 3. 23:00
1/6 anonim válasza:
Nyugodj meg! Nem veled van a baj, biztos dolga volt azért nyomta ki. Ha tényleg szeret és járni akar akkor biztosan fog még keresni. Ne tegyél semmit. Várd meg még keres.
2/6 A kérdező kommentje:
De ezen a héten többszö.r hívtam es mindig kinyomta
2017. júl. 4. 11:47
3/6 Mádár0218 válasza:
Akkor hagyd ne hívd öbször lehet bepánikol és majd ő keres ha tényleg szeret
4/6 anonim válasza:
Lehet hogy tényleg azeret azonban lehet hogy csak szeretné ha azt mondhatná,hogy van csaja.Lehet hogy csak kihasználja azt amit te még mindíg iránta érzel.
Lehet azonban hogy tényleg szeret,csak fél és bepánikolt.Ne zaklasd mert lehet hogy akkor elmegy a kedve,várd meg míg te hiányzol majd neki!
5/6 A kérdező kommentje:
Mindig félénk volt iyen téren
Szerintetek tényleg keresni fog mert 1hete nem keresett
Vasárnap megkérdezte cukin és azóta járunk azota nem beszéltunk es nem taliztunk
2017. júl. 4. 13:29
6/6 anonim válasza:
Hagyd őt a fenébe szard le ha ennyire nem becsül meg nincs ertelme olyan utan szaladnod aki meg sem erdemel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!