Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt velem? (A...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? (A többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy fiú akit már 2 és fél éve ismerek, de rrögtön bele szerettem, majd két évvel később kiderült hogy ő is mihelys meglátott. ( nem, nem két év után mondtuk el egymásnak. Még abban az évben a suli idő utolsó napján meg írta hogy tetszek neki, aztán én is meg irtam neki hogy nekem is ő. Már meg is kérdezte hogy játunk-e? De meg mondtam neki hogy még várjunk egy kicsit, amit el is fogadott. Azon a nyáron rengetegszer összetört. Nem volt olyan nap hogy ne beszéltünk volna, én pedig nem sírtam volna. Később kideült hogy osztálytársak leszünk, mert a szülei marasztalni akarták egy évet, én nagyon nem örültem neki, a történtek miatt. Aztán el kezdődött az év, ugyan úgy beszélgettünk és egy nap el mondta hogy kellek neki. De abban az évben is össze tört nem egyszer. De én mindig megbocsátottam neki a mai napig. El mondta hogy több lány is tetszik neki meg ilyenek. Én voltam az első aki úgy beszélt vele mint egy ember amikor idejött. Mindenki idiótának hívta, de én tudtam hogy nem az.És hát bele is szerettem. A mai napig folyamatosan meg bánt, de nem tudok nem haragúdni rá. El távolodunk egymastól majd amikor boldog vagyok és nem jut eszembe újból keres. Mindig ez történik, hol keres hol nem. És nem értem miért csinálja ezt velem. Mikor már 100x elmondtam neki hogy nekem ez fáj. Azért csinálja ezt mert nem tudja eldönteni hogy mit érez irántam vagy szimplán tönkre akar tenni. ( nyilván nem azért szerettem bele mert gyökér.Csak több volt az olyan pillanat mint az hogy kedves volt.) meg bocsátottam hogy két lánnyal feküdt egy ágyban szilveszterkor, kell ennél több? Nem érzi a súlyát hogy mi mindenen megyek keresztül miatta. És közben azt mondja hogy hianyzok neki, de nem ír.

15/L

2017. jún. 24. 09:02
 1/6 A kérdező kommentje:
(Ja és nem voltunk együtt!)
2017. jún. 24. 09:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Erre annyit lehet mondani, hogy kamaszkor. Majd kinövitek.
2017. jún. 24. 09:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyerekek vagytok még mindketten. Inkább a tanulásra kéne koncentrálni.
2017. jún. 24. 10:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem kötekedni akarok, de miért van az hogy egy 12-13 éves kérdezőnek nem így válaszolnak vissza az emberek , hanem úgy hogy nyugodj meg, beszeljetek meg stb? Bezzeg egy 15 évesnek úgy válaszoltok hogy majd kinövöd. Akinek nem inge ne vegye magára! Köszönöm a válaszokat.
2017. jún. 24. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Én úgy fogok veled beszélni mint egy felnőttel: Hülyeség amit művelsz. A pasi csak szórakozik veled, szerintem jobb lenne ha hagynád.. Amit ő érez az nem szerelem hanem egy kalap sz*r.
2017. jún. 24. 18:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ilyen választ vártam. :)
2017. jún. 25. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!