Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kérjek tőle bocsánatott?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjek tőle bocsánatott?

Figyelt kérdés
Van egy lány barátom akibe szerelmes vagyok.Csak olyan hülye vagyok hogy nem neki merem bevallani.Az utpbbi három hétben 2 is voltam buliba ahol ittam.Az első bulin volt bennem pia de emlékszek a dolgokra meg tudtam mitcsinálok.Ezen írtam a lánynak hogy szeretem meg imádom.Másnap azért bocsánatot kértem.De most szombaton megint volt egy buli.Ezen már többet ittam és nem emlékszek semmire.Reggel láttam a telfonba hogy megint írtam neki hogy szeretem,imádom meg hogy meghalok érte.Meg még 2 felhívtam de nem tudom hogy beszéltünk-e Az a baj hogy ezt a lányt mindennél jobban szeretem.Még nem írtam neki szombat óta és nem tudom hogyan kéne ráírjak.

2017. júl. 3. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki az igazat, legyél őszinte vele, ha minden alkalommal bocsánatot kérsz amikor bevallod neki hogy szereted, aztán a végén rájön, hogy nem csak a pia miatt volt ez akkor rosszabb lesz a helyzet. Nyilván érthető az is hogy nem akarod elveszíteni de miután kétszer megtörtént lehet hogy ideje józanul is elmondani mit érzel.:)
2017. júl. 3. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg neki az igazat. Ha most erre megint azt mondod amit az előzőre és bocsánatot kérsz akkor elvágod magad nála. Ha bevallod neki sokkal könnyebb lesz és végre megtudod mit érez
2017. júl. 3. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:
"Szájbergyerek kérjél bocsánatot, mert nem mutatom meg a kacsámat, ott."
2017. júl. 3. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!