Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezek után hogy keressem meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után hogy keressem meg?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam egy házi buliban.Kicsit részeg lettem és nem emlékszek semmire.Egyik lány barátomra rá írtam hogy szeretem meg imádom és ilyesmik.Meg felhívtam videó hívással.De nekem ezek nincsenek az emlékeim közt csak a telefonba láttam reggel.De ezt a lányt igazából is szeretem.Csak hogy volt 1 hónapja még egy buli és azon is ittam.És akkor is ilyeneket írtam neki.De akkor magamnál voltam és tudtam mit csinálok.Most hogy keressem a lányt?

2017. júl. 2. 17:00
 1/4 mcrgt2 ***** válasza:
Nem ertem 😂😂. Ha jozanon is rairtal akkor hogy szereted akkor mit irt rá? Mert ha elutasit akkor fogadd el ne legyel ertetlen. Ha meg nem irt semmit akkor is lehet nem erdekled
2017. júl. 2. 17:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor is azt hitte hogy részeg vagyok volt is bennem pia de tudtam mit csinálok
2017. júl. 2. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Te farokvèg ( fityma )

Beszélj vele józanul is passzki xd

Ha már inni "tudsz" , szerintem ez sem fog nehezedre esni csődör....

2017. júl. 2. 17:47
 4/4 mcrgt2 ***** válasza:
Es mit irt ra mit reagalt? Abbol csak megvan a válasz. Vagy csak ugy volt vele hogy nem vagy magadnal es nem kell komolyan venni amit mondasz? Mert akkor mond meg neki csak simán hogy amit akkor irtal komolyan gondoltad
2017. júl. 2. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!