Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok 3 srácba. Mit tegyek?
Na szóval van az első srác akibe voltam szerelmes 3 hónapig aztán kiment a fejemből 2 hónapra és most hirtelen megint érzek iránta valamit.
Aztán jött a második srác akibe voltam szerelmes 1 hónapig aztán kiment a fejemből.Végül az utolsó srác belé is voltam egy hónapig szerelmes.És most mindegyik iránt érzek valamit...
De mostanábban folyton ez van,hogy mindig mást szeretek vagy egszerre több srácba vagyok szerelmes.
14/l
első srác 15 éves
második srác 15 éves lesz 1 hónap múlva
harmadik srác 14 éves
UI.:Bocsi a helyesírásért.
Értelmes válaszokat létszi
Elnézést utolsó válaszoló
*légyszi
Eggyik sem kell igazán.
Ha tudnád ,akkor éreznéd is.
Én például most b*sztam el a lehetőségemet,inkább eltaszítottam magamtól azt,aki miatt megérte volna minden,mert nem volt elég tököm elmondani,pedig lehet hogy vevő lett volna rá...
Tehát ha eljön az idő,tudni fogod,hogy kivel kell lenned.
Tehát
Hagyd őket élni, ne kezdj ki velük, mert nem vagy beléjül szerelmes.
Én sose voltam ilyen, ami elég fura, mert nekem is naaagyon sok barátnőm van akiknek minden héten más tetszik.Én mindig kitartok egy embernél évekig :D Volt már 2 és fél éves "szerelem/tetszés" is, most van egy 6 hónapos :DD ragaszkódó, hűséges vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!