Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok 3 srácba. Mit tegyek?
Na szóval van az első srác akibe voltam szerelmes 3 hónapig aztán kiment a fejemből 2 hónapra és most hirtelen megint érzek iránta valamit.
Aztán jött a második srác akibe voltam szerelmes 1 hónapig aztán kiment a fejemből.Végül az utolsó srác belé is voltam egy hónapig szerelmes.És most mindegyik iránt érzek valamit...
De mostanábban folyton ez van,hogy mindig mást szeretek vagy egszerre több srácba vagyok szerelmes.
14/l
első srác 15 éves
második srác 15 éves lesz 1 hónap múlva
harmadik srác 14 éves
UI.:Bocsi a helyesírásért.
Értelmes válaszokat létszi
Tudom,mit érzel.Én kb 2 hetente cserélgetem a crushokat.Egyikbe sem vagyok igazán szerelmes,inkább csak testi vonzalmat érzek irántuk.Ez teljesen normális ilyen korban.Majd később helyre állnak a dolgok.És ahogy először sikerült őket 1 hónap után elfelejteni,úgy fogod másodszorra is.Ez ilyen ügy.Úgyhogy,szerintem ne is próbálkozz egyiknél sem,mert mégha sikerül is összejönnöd valamelyikkel,pár héttel később már dobni akarnád.
15/L
Va#nába
Se#gbe
Szájba
Mindenkinek lesz helye benned.
De amíg nem tanultál meg helyesen írni
"Létszi"
Addig "LÉTSZI" inkább ne akarj "szerelmes" lenni. Úgy is mindenki ahogy olvasom majd "kimegy a fejedből"
OMG F#K
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!