Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha a fiú akit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a fiú akit szeretek, költözik?

Figyelt kérdés

Szóval màr elèg règóta jàrok ezzel a sràccal, eddig semmi problèmànk nem volt, mindent megbeszèltünk egymàssal, viszont vissza kell hogy költözzön Oroszorszàgba, mert az apukàjàt àthelyeztèk oda. (a sràc ott született, 11 èves volt amikor a csalàdjàval ide költöztek, Vancouverbe). Tegnap talàlkoztunk utoljàra, most vasàrnap indul a gèpe.

Tènyleg nagyon szerettük/szeretjük egymàst, ès nem bírom feldolgozni azt, hogy el kell mennie. Pròbáltam màr magam egy pàr dologgal lefoglalni, de mindig a fejemben van a tudat, hogy valòszínûleg soha többè nem làthatom. Nem tudok magammal mit kezdeni, teljesen üresnek èrzem magam nèlküle. Tudnàtok nekem segíteni, mit tegyek hogy legalàbb egy kicsit jobban èrezzem magam? Semmi sem foglal le, csak ràtudok gondolni. Ô volt az elsô szerelmem, ès bàr megbàntott volna, ùgy sokkal könnyebb lenne tùltennem magam. Mit kène tennem, hogy elfelejtsem? Elôre is köszönöm a vàlaszokat!

(Elnèzèst a helyesíràsi hibàkèrt, màr elèg règòta nem gyakorlom a magyart) 16/L

2017. jún. 30. 22:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted elengeded, és ha ő is szeret akkor visszatér hozzád.

De ha nem szeret akkor meg mindegy mert semmi sem lesz köztetek!

2017. jún. 30. 23:01
 2/11 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy most nehez, velem is elofordult ez, akit a legjobban szerettem, azzal elkellett vallnunk. De vagy hagyod ( ha szereted elengeded) vagy ha a sorsra bizod, es tenyleg egyutt kell lennetek, es temyleg szeret akkor visszafog erted jonni. Nem mondom, hogy most, talan egy egyszeru veletlen fogsz vele ujra talalkozni.

Ha ennek igy kell lennie. Ne buslakodj, ez is egy proba az elettol.

Legy eros es kitarto, probalj egyedul is elni egy kicsit, foglalkozz most egy kicsit csak magaddal.

2017. jún. 30. 23:01
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen a gyors vàlaszokat!

A szüleivel beszèltem, Ôk azt mondtàk hogy jövô nyàrra lehetsèges hogy visszajönnek egy pàr hètre. Csak nekem a szüleim ugyanezt mondtàk a barátaimnak, amikor elköltöztünk Magyarorszàgròl, de 4 èv alatt, egyszersem mentünk vissza.

Sajnos az èn szüleim egy pàr èvig biztosan nem engednènek el egyedül, ès sajnos az Ô szülei sem engednèk Ôt vissza egyedül.

Engem nem ijeszt meg a tàvkapcsolat, ha kell ezer èvet is vàrok rà, èn csak attòl fèlek hogy Ô hogyan fogja ezt az egèszet bírni.

Muszàj vagyok elengedni, mert èn nem dönthetek, sôt mèg ô se nagyon. Köszönöm szèpen a gyors vàlaszokat, ha mèg tudnàtok pàr ötletet adni hogy hogyan tudnàm elterelni a figyelmem egy kis idôre, azt megköszönnèm!

2017. jún. 30. 23:09
 4/11 anonim válasza:

Az első szerelmet mindig nehéz elengedni de nincs mit tenni az idő majd megoldja a problémát..Aki meg azt mondja hogy visszajön az hazudik vagy max pár hétre,de azzal sok nem mész..

Szerintem örülj neki hogy ilyen sok ideig szerethettétek egymást sok embernek ez se adatik meg..

2017. jún. 30. 23:34
 5/11 A kérdező kommentje:

Igen, elèg szerencsès voltam hogy egy olyan fiùval hozott össze a sors aki rendes, okos, vicces ès mèg helyes is volt, elsôre megütöttem a jackpotot.

Èn is attól fèlek hogy talàl valaki jobbat nàlam, ès nem is hibàztatnàm, hiszen nem vàrhatom el azt tôle hogy èlete vègèig engem szeressen, ès hogy vàrjon ràm èveket.

Nekem viszont biztos hosszabb idô kell ahhoz hogy tùltegyem magam rajta, hiszen mindigis egy olyan fiùval akartam lenni amilyen Ô volt.

2017. jún. 30. 23:41
 6/11 anonim ***** válasza:
költözz vele el, szökj hozzá,szökjetek el :D! Viccesenek hangzik de figyelj van alapja :D
2017. júl. 1. 00:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Hidd el, ha lenne elèg pènzem repülôjegyre, ès lenne munkàm, simàn megtennèm :)
2017. júl. 1. 00:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Bár nem ismerem a kapcsolatotokat,de ha valóban ennyire szereted és ennyire kötődsz hozzá,akkor ne nyugodj bele ilyen könnyen.Fiatalok vagytok még,és borzasztó tud lenni ha az első szerelmeddel szátszakít az élet,nem lehet tudni,hogy mi lesz öt vagy tíz év múlva.Nehéz lesz az tény,és sokszor fogod magányosan érezni magad,de a lényeg,hogy önmagadat ne add fel.Építsd a jövődet,tanulj nyelveket,a lényeg,hogy el tudd érni azokat a dolgokat,amiket megálmodtál magadnak.Az élet kegyetlen,ez pedig egy próbatétel.Sose légy egyedül,járj el barátaiddal,találj új hobbit magadnak,és rendszeresen tartsd vele a kapcsolatot.A mai világban szerencsére bőven van rá lehetőség.Hosszú az élet,és nem biztos,hogy örökké élni fog a kapcsolatotok,én mégis azt mondom,hogy menj a célod után.Két év múlva nagykorú leszel és ha jól tanulsz lesz lehetőséged is.Ha felnőttök keressétek meg egymást és harcoljatok egymásért.A távolság a kis tüzeket eloltja,a nagyokat tovább táplálja.Légy erős,és harcolj értetek! Ha helyetek van egymás életében,a szerencse melléd áll!Kitartás!:)
2017. júl. 1. 00:35
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen a kedves szavakat, nagyon jòl estek :)

Bàr 11 òra eltèrès lesz köztünk, de valahogyan akkor is tartjuk majd a kapcsolatot, ès nagyon remènykedem abban hogy egyszer ùja vele lehetek, mert tènyleg nagyon nagyon szeretem

2017. júl. 1. 01:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Mit is szoktak mondani? Ne sírj, hogy vége lett, örülj, hogy megtörtént...

Ilyen fiatalon már volt egy csodás szerelmed, egy szuper kalandod, ez tök jó. De valószínűleg amúgy sem tartott volna örökké... vagy ha mégis ő az igazi, akkor úgyis úgy alakul majd az életetek, hogy visszataláltok egymáshoz.

Addig örülj, míg érzel, akár szerelmet, akár bánatot, addig tudod, hogy igazán élsz. 4-5 ilyen csalódás után már nem fogsz többet érezni, se örömöt, se bánatot.

Hallgass zenét, az mindig segít. Skypeon meg telón meg úgyis tudtok beszélni, aztán hidd el, hamar elmúlik majd és eltávolodtok kicsit egymástól.

2017. júl. 1. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!