Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valaki pls? Lent a kérdés.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki pls? Lent a kérdés.

Figyelt kérdés
Felettem jár 1 csaj akibe szerelmes vagyok. Diákbálon táncoltunk. Februárban elakartam hívni randira, de elrohant. Azt mondták a haverjaim akik jóba vannak vele, hogy azt mondta rám idegbeteg vagyok. Az igaz, hogy régebben pár hete még folyamossan ha beszóltak vagy idegesítettek behúztam meg bunyó volt (órán is). Meg káromkodtam, szabályokat szegtem. Meg most a lány haverom azt mondta, hogy a csaj egyik osztálytársával jár. És igen asszem ha jól láttam. De most tegnap utolsó előtti napon bent társasjátékoztunk és azt mondták küldött nekem csókot. Az utóbbi időben már normálisabban viselkedem, jól tanultam, mint máskor. Ez azért volt rám ilyen hatással, mert gúnyoltak, idegesítettek, dogákat írtunk, tanárok idegesítnek mindenkit. Hogyan jöhetek össze a csajjal? Normális, logikus választ kérek köszi :D 13/F

2017. jún. 30. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Szokd le a rossz szokasaidat. Inkabb menj edzeni, mintsem elijeszd a normalis lanyokat. Legyel kedves es nyaron meg keresd a lanyt.
2017. jún. 30. 17:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, edzeni nem szokok járni, de majd megpróbálok.
2017. jún. 30. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Kemény kis 13 éves , vigyázzatok mert felidegesíti magát és a végén még megver.. :)
2017. jún. 30. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Hmm. De ismerős.😊
2017. jún. 30. 18:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Na jó Szlovákiában élek és nem verlek meg nem agyok ingerült.
2017. jún. 30. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Igazából az a baj h 13évesen az egész nagyon bízonytalan a ti korotokba inkább ismerd meg jobban teljen el egy két év, a legjobb a barátod lesz ha ügyes vagy közbe össze jöttök.

De ha ti szemszögötöket nézzük, írj neki fb-n hivd el fagyizni sétálni beszélges vele hivd át hozzátok. Bármi ami eszedbe jutt és értelmesnek látszik ha veled egykorú akkor semmise gáz.

2017. júl. 1. 00:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!