Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy lány csókolja meg a fiút? 13/L
Figyelt kérdés
Még sosem csókolóztam, és még sosem volt barátom. Viszont most van egy fiú akibe halálosan szerelmes vagyok. Kavartunk, és elképzelhető, hogy a fiúnak tetszem, de nem lép. Szívesen megcsókolnám, de véleményem szerint, ez egy fiú feladata, szerintetek?2017. jún. 28. 13:32
11/18 anonim válasza:
Ez olyan cukii! Adott egy félénkebb fiú, meg a lány, ülnek a parkban, beszélgetnek, a lány megcsókolja a fiút, a fiú visszacsókol, szerelmesek... Cukki, ez nagyon aranyos szerintem! 17/F Hajrá!
12/18 A kérdező kommentje:
Edes vagy
2017. júl. 7. 20:43
13/18 anonim válasza:
Soha ne mondj olyat hogy halálosan szerelmes vagy mert kamasz kis 13 éves lány vagy.. pár hét vagy holnap és elfog múlni..
14/18 anonim válasza:
Szerintem ezt olyankor kéne, ha már tudod biztosra, hogy kölcsönös a vonzalom; és már lement pár randitok, és akkor utána/közben már magától megérik rá a pillanat. Mert különben csak ráerőlteted magad a másikra,ú gy, hogy nem is tudod, mit érez irántad. Nem tudom, te örülnél-e, hogy reagálnál, ha téged egyszercsak valaki úgy hirtelen egy csókkal letámadna; és utána lehet, hogy tökre undorodnál is, mert nem voltál erre felkészülve, csak hirtelen lecsapott meg amúgy is lehet, hogy mással se lennél még rá kész, olyannal, aki tetszik neked; na szóval hogy letámadna, és közben meg egyáltalán nem is az eseted. Még jobban eltaszítana magától,nem? Én ideges és csalódott lennék, ha valaki egyszerűen csak úgy minden előzmény nélkül megcsókolna. Sok keserűséget generálna ez bennem. Ráadásul nem is tisztelné a személyes szférámat, mert megkérdezésem, engedélyem nélkül belehatol a számba. Ha lassan hajol, akkor legalább még mondjuk el lehet tolni. Ha odahajolás/ "odafelé menet" közben is figyeli a reakciókat. De már ezt kezdeményezni sem szerencsés. Szerintem pár randinak meg kéne előznie az első csókot. Az első csókot már mind a ketten akarni szokták. Nem úgy van, hogy az egyik gondol egyet, és akarja, és ráerőlteti, ráerőszakolja magát a másikra. Számomra ez bunkóság. Ott már egy nézésből kiderül több randi után, hogy mikor van ott a pillanat, és szép lassan, kölcsönösen mind a ketten el kezdtek hajolni egymás felé.
15/18 anonim válasza:
*Ja és tisztelni kéne a másikat, hogyha akarsz valamit tőle; mert ha tárgynak nézed, amit bármikor megcsókolhatsz, kényed-kedved szerint, akkor kész. Hát akkor már hogy a fenébe akarna tőled kapcsolatot? Engem pl totál eltaszítana. És egyébként te is elhívhatod őt valahova, elvégre te akarsz tőle valamit, akkor nem árt kezdeményezni; mert nem várhatod el, hogy a szádba repüljön a sültgalamb, de szerintem semmiképp se csókkal kezdeményezz. Az olyan lesből letámadós, és gusztustalan aljas húzás. Mert a másik nem számít rá, és még nincs is ott a pillanatban, csak hirtelen lecsapsz rá, mintha le akarnád vadászni, el akarnád zsákmányolni.
16/18 anonim válasza:
*jó,bocs,előző vagyok, lehetséges, hogy túl kemény voltam, de ilyet akkor sem csinálunk:D
17/18 anonim válasza:
Ígyvan utolsó.. pl én mikor 15 voltam elhívtam az osztálytársnőmet sétállni (nagyon tetszett) de úgy elkúr.am hogy soha de soha se fogom elkövetni azt a hibát!! Séta után megálltunk már visszafelé akartunk menni és hirtelen megakartam csókolni a csaj meg elfordította a fejét.. CIKi pillanat.. soha se felejtem el.. de nembaj..legalább tanultam a hibámból.. aztán elnézést kértem mondta semmi baj... aztán hazafele ölelkezve sétáltunk... (a csaj magától átkarolt már csak azért hogy ne haragudjak rá vagy (így vigasztalt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!