Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Gáz ha egy lány csókolja meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy lány csókolja meg a fiút? 13/L

Figyelt kérdés
Még sosem csókolóztam, és még sosem volt barátom. Viszont most van egy fiú akibe halálosan szerelmes vagyok. Kavartunk, és elképzelhető, hogy a fiúnak tetszem, de nem lép. Szívesen megcsókolnám, de véleményem szerint, ez egy fiú feladata, szerintetek?

2017. jún. 28. 13:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, bár léphetne ő is. 15/F
2017. jún. 28. 13:48
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A fiúnak Kellene kezdeményezni de ha túl gyáva akkor arra várhatsz mire megcsókol..:D de ha nem akarsz sokat várni akkor próbáld meg te,elvégre te mondtad hogy halálosan szerelmes vagy belé.. (nyugi nem leszel kur.a attól hogy te fogod először megcsókolni mert 2017-ben a tiniknél már min1 hogy ki kezdeményez és nem azt mondtad neki hogy sexelni akarsz vele minél hamarabb pl első randin már) 19F
2017. jún. 28. 13:51
 3/18 anonim ***** válasza:
61%
első csókot szerintem mindenképp a fiúnak kéne kezdeményezni... a többit már adhatja a lány. de amúgy 13 évesen sztem kva gáz, hogy már pasizol, de te tudod. :D
2017. jún. 28. 14:32
 4/18 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó... de te mit vársz a mai fiatalaktól? :D :D ez még a jobbik eset.. a rosszabik mer már az hogy 11 12 évesen dugnak aztán mégtöbbet aztán hoppá meghíztam ... a végére meg kint van a baba :D
2017. jún. 28. 14:39
 5/18 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kezdeményezheted te a csókot, írj nekem nyugodtan, talán tudok írni pár tippet ;)
2017. jún. 28. 14:44
 6/18 A kérdező kommentje:

Vmi problemad van a szovegertessel?

2017. jún. 28. 14:45
 7/18 A kérdező kommentje:

Nem kérdeztelek arról, hogy mi a véleményed a "pasizásámról". De ha elolvasod mégegyszer a kérdést rájössz h nem kérdeztem:)

2017. jún. 28. 14:48
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
:D Azt írja a kérdező a 3-nak hogy nem kérdeztem a véleményedet... de azt a kérdésedben ott legfelül a végén oda írtad hogy sherintetek?? A gyakori kerdes erről szól lényegében.. hogy kérdezel valamit vagy véleményre vagy kivancsi és a többiek meg megválaszolják vagy hssznos válasz lessz vagy kevésbé hasznos...
2017. jún. 28. 14:53
 9/18 A kérdező kommentje:

Kivancsi vagyok a velemenyere, de csak arrol a temarol amirol feltettem a kerdest, nem arrol, hogy gaz e az h pasizok vagy nem

2017. jún. 28. 15:14
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem tök mindegy hogy ki kezdeményez.
2017. jún. 28. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!