Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljak szerelmet egy osztálytársnak?
-Szia, figyi te amúgy szép vagy szerintem, de most komolyan mondom, szóval nincs kedved valamikor összefutni?
-Hát, nagyon szimpi vagy, de én most nem akarok kapcsolatot mert sokat csalódtam már..
-Hidd el bennem nem fogsz..
-Utána még megbeszélitek az élet gondjait
-Szomorúság rád tör, 3 napig a telefonodról fogsz szerelmes számokat hallgatni a telefonodról az MP3 majd fülesével.
-Majd jön egy lány aki kicsit messze lakik..
-Beszélgettek..
-Közlöd vele hogy többet akarsz tőle mint barátság.
-Hát nem tudom még nem túl régóta ismerlek, majd megbeszéljük csak talizzunk.
-Jahj, hogy imádlak..
-Ma egy fiú..
-Mi van a fiúval, összejöttél vele?
-Nem, nem dehogy..
-Pár nappal a dolgok előtt
-Megcsókolt a fiú.
-Szóval összejösztök?
-Nem nem dehogy..
-Figyi ne mondj ilyeneket, közelebb van mint én lesmárolt meg minden, én tudom mi lesz ebből.
-De ne csináld már ezt..
-Másnap
-Na mi van a fiúval?
-Összejöttünk.
-Te: hát..
-Majd a lelked valahogy túlélte.
-És most boldog vagy egyedül..
Heló!
Odamész hozzá, félrehívod, közlöd vele, hogy szeretnél komolyan beszélni vele most, és elárulod, mit érzel, és további kérdésekkel kideríted, hogy lehet-e ebből valami, vagy sem.
Szia!
Szerintem nem baj ha osztálytárssal akarsz összejönni :)
En is összejöttem mar es miután szakitottunk ugyanugy barátok vagyunk és semmi gond nincs :)
Kezdj el beszélgetni vele facebookon vagy akár élőben először ismerd meg jobban. Haladj lépésekben es ha már jó barátok vagy nagyon jó barátok vagytok akkor mond el neki mit érzel😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!