Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem ír, nem keres, szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ír, nem keres, szerintetek mi lehet vele?

Figyelt kérdés
Van egy srác, versenyen találkoztam vele, külföldi, nagyon megszerettem, és ő is engem, összejöttünk és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Mindig írta, hogy szeret engem, nagyon. És láttam rajta hogy tényleg oda meg vissza van értem. Azonban egyik nap nem írt, és nem tudtam mi van vele, és kiderült, hogy kórházba került. Ez volt két napja. Műtötték, most senkivel sem beszél, engem se keres, haverjának se ír vissza. Szerintetek engem nem szeret, vagy csak pusztán annyira nincs jól, hogy ezért nem ír, nem keres? (azok a válaszok, hogy a táv.kapcs hülyeség, meg ilyenek, nem kérek)

2017. jún. 24. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Nyugi, elso par napba a korhaz csak a hozza tartozokkal emgedi hogy felbegye a kalcsolatot. Majd jr.
2017. jún. 24. 10:26
 2/4 anonim ***** válasza:
16%
A távkapcsolat hülyeség, főelg ilyen takony korban.
2017. jún. 24. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A korházba általába nincs wi-fi :/
2017. jún. 24. 13:48
 4/4 A kérdező kommentje:

2. Nem erre voltam kivancsi, irtam id, higy ezt nem akarom olvasni, ment a lepontoztas.

1,3'Köszönöm, ment a zöld kéz.

2017. jún. 25. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!