Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan használjam ki az alkalmat?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a kiszemeltemnek hamarosan itt a születésnapja, és én ebben látok egyfajta lehetőséget arra, hogy nyissak felé. Mit gondoltok, hogyan tehetném ezt? Úgy értem, hogy mi módon köszöntsem fel, amiből kezd sejteni valamit a szándékaimból?2017. jún. 23. 01:09
1/3 anonim válasza:
Nemed nélkül nehéz lenne megmondani.
Ha nem adsz neki egy képeslapot azzal a dumával hogy "A te születésnapod fontosabb nekem mint a sajátom" vagy valami hasonló akkor nem igen fogja levágni. Ha olyat veszel amit később fog használni rendszeresen, te jutsz róla eszébe, vagy épp jó talaj lesz hogy beszélgessetek róla.
Javaslom szimplán hívd el bármerre és ismerjétek meg egymást. Ez csak beszélgetéssel működik.
2/3 [1234]NO[19] válasza:
Vegyél neki nyakláncot vagy karkötőt ... amit szívesen hordana..:)
Aztán mond el neki a szándékaid .... ne várj vele sokat mert megteszi más..
3/3 anonim válasza:
Ha van valami emléked róla akkor album levél írás + valami aji
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!