Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan találjak magamnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak magamnak barátnőt?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és körülöttem szinte mindenkinek van barátnője. Én is szeretnék mert már bejönnek a csajok csak nem tudom hogy mennyek oda hozzájuk. Még azt is akartam kérdezni hogy akkor menjek csak oda hogyha egyedül van vagy akkor is lehet ha többen vannak. Köszönöm a válaszokat.

2017. jún. 22. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem már lassan 3 éve nincs senkim,s körülöttem mindenki kapcsolatban van. A lényeg hogy merd megszólítani,beszélgessetek,de ne akarj mereven barátnőt,türelem hisz még van időd erre. Mondanám hogy tanulj,de azt szüleid mondják eleget. Ha jól kijöttök a lánnyal akkor elhívhatod egy fagyira vagy bármi,légy magabiztos.
2017. jún. 22. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
2017. jún. 22. 19:09
 3/3 anonim válasza:

Lehet hogy egyhén homár/meleg vagy!

Nem ártana fiúknál probálkoznod! Ha egy fiú egyedül van akkor menj oda hozzá!

Üdv: 69/F

2017. jún. 25. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!