Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem lép? Mire vár?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lép? Mire vár?

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam, akivel nagyon úgy tűnik, hogy kölcsönös a vonzalom, viszont nem lép. Nem tudok rájönni arra, hogy mi járhat a fejében... Szerintetek? Eléggé tanácstalan vagyok. :(

2017. jún. 18. 23:54
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ha még nem kezdtetek el beszélgetni online, akkor essetek neki. Az viszonylag könnyen megy, hiszen ha úgy érzed, hogy szimpatikus vagy neki, akkor biztosan örülni fog csak egy szimpla "szia, hogy vagy?" kérdésnek, vagy ha csak affelől érdeklődsz, hogy fog telni neki a nyár. Ha ez megvan, már nem fog berekedni a beszélgetés. Ha osztálytársak vagytok, akkor szerintem célszerű lenne olyan programokat összehozni, mint például egy közös strand, vagy közös kocsmázás az osztálytársaiddal, amin mindketten részt vesztek. Ezeknél igyekezni keresni egymás társaságát. Igyekezni a közös barátaitokat is a jó kapcsolatotok kialakításának a segítségére felhasználni. Ha ezek után jól megy a dolog, remények szerint elkezdtek bizalmasabban is beszélgetni egymással, egyre inkább vágyni a másik társaságára, és a remélhetőleg majd elhív téged kettesben is találkozni. Sokan úgy vélik, hogy gáz ha egy lány kezdeményez, szerintem nem az, mert sok fiú van akik félénkek, vagy csak nincs meg a kellő önbizalmuk, ezért nem mernek lépni a lány felé, nem tudnak kiigazodni rajtuk, nem megy nekik a nyomulás. Én is ilyen vagyok sok esetben, és néha nagyon örülnék ha a lány megkönnyítené a dolgomat.:) Sok sikert!
2017. jún. 19. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!