Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem lép? Mire vár?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lép? Mire vár?

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam, akivel nagyon úgy tűnik, hogy kölcsönös a vonzalom, viszont nem lép. Nem tudok rájönni arra, hogy mi járhat a fejében... Szerintetek? Eléggé tanácstalan vagyok. :(

2017. jún. 18. 23:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fél, ha nem sikerül, és kitudodik mi lesz az osztály reakciója. Lépj te , hátha elindul ő is
2017. jún. 18. 23:55
 2/11 anonim válasza:
Bővebben kifejtenéd?
2017. jún. 18. 23:55
 3/11 A kérdező kommentje:
A lényeg annyi, hogy már egy ideje látszik rajta, hogy kedvel engem. Szemezünk egymással, beszél rólam, mindig próbál a közelembe férkőzni. Ez mind szép és jó, de konkrétan még nem tette meg az első lépést egy komolyabb kapcsolat felé. Miért lehet ez?
2017. jún. 19. 00:01
 4/11 anonim válasza:
Lehet, hogy csak félénk.
2017. jún. 19. 00:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Akkor én mit tehetnék, ha félénk? Lépjek én?
2017. jún. 19. 00:10
 6/11 anonim ***** válasza:

most, igy hogy mar nyari szunet van, igy szerintem kevesbe tudok kozelebb kerulni egymashoz....:/ sajna

jovore is osztalytarsak lesztek?

2017. jún. 19. 00:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Miért ne tudnánk? Ha felveszem vele a kapcsolatot, akkor lehet rá esély. Még három évig osztálytársak leszünk.
2017. jún. 19. 00:12
 8/11 anonim válasza:
Kezdeményezz te.
2017. jún. 19. 00:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Rendben, de hogyan? Valami tipp?
2017. jún. 19. 00:17
 10/11 anonim ***** válasza:

akkor tegy ugy! a kommunimacion alapszik minden, szoval ha eltudtok kezdenk egymassal tartosabban beszelgetni, akkor egy ido utan mar batrabb lesz, es el meri mondani az erzeseit.

meg annyit hogy szerintem osztalytarssal nem a legjobb osszejonni, jo par ok miatt, de ha te ugy erzed hogy vele normalis kapcsolatotok lesz, akkor mindenkepp megeri megprobalni!

sok sikert! :)

2017. jún. 19. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!