Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezhetek így? Ez normális?
Van egy fiú akivel már egy jó ideje meg ismerkedtem, az elején ő közeledett hozzám viszont én kicsit félénk voltam vele szemben. Féltem, hogy esetleg csak arra akarna engem. Rengeteget beszéltünk és idővel kezdtem nagyon meg kedvelni (nevezzük úgy, hogy meg indult bennem egy érzelem vele szemben). Sajnos azt vettem észre, hogy ahogy én nekem előjöttek ezek az érzések addig neki eltűntek. Az elején rengeteget kedveskedett, bókolt figyelmes volt és sokat keresett, mostanra ez megváltozott úgy érzem ő semleges lett felém ami rosszul esik, már úgy érzem nincs értelme próbálkoznom. Nyilván nekem is hiányzik, hogy legyen melettem valaki, de úgy érzem ezt miatta nem tehetem meg, azthiszem még reménykedem. Ez miért van? Semmi nem volt köztünk még csak csók sem, lehet bután hangzik, de olyan mintha "meg csalnám". Tulajdonképpen egyikünk se mondta ki mit érez a másik iránt, de egyértelműen adtuk egymásnak a jelzéseket. Sajnos én már félek ezt szóba hozni. Hogy tehetném túl magam rajta?
A tanácsokat köszönöm.
Szerintem jelöld be facebookon (ha van neki) és kezdj el vele beszélgetni. Ekkora gyáva kukac nem lehetsz már. Én biztatni tudlak.
17/L
Keresd te őt :) kérdezz valamit, hogy van :) stb , mesélj neki valami vicceset , ami veled történt :)
Aztán hozd szóba, hogy kicsit unatkozol , és nemtudod mit kellene csinálni hétvégén, mert az előző is unalmas volt, ha nem harap rá a horogra, kérdezd meg mit csinál hétvégén, van e programja,és hogy nincs e kedve elmenni veled valahová ?
Akár egy meki , akár csak valami kávé, séta, vagy Pesten Gellért hegy , ami úgy látványos azért :)
Hidd el, ha próbálkozott a srác , és lehet mutattad a jelèt , de felénk voltál ,ő lehet azt látta , nem vonz téged a dolog :/
Ebben a szar elutasító világban , teljesen megértem :/
Próbáld meg, ha nem megy próbáld még egyszer és még egyszer, ha nem akkor kérdezd meg, hogy miért nem? Mert régen te úgy érezted, lehetett volna köztetek több, de féltèll, és hogy megpróbálnád vele.
Aztán ha itt is nem a válasz , akkor nyugod szívvel elfelejtheted sajnos , akkor nagyon kegyetlen szar érzés lesz, de utána meglátsd , új ajtók , új lehetőségek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!