Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetett volna valami, de elszúrtam?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akibe szerelmes vagyok. Év elején kerültünk középiskolába, évfolyamtársak vagyunk, hamar összebarátkozunk. Nagyon fontos volt nekem, majdnem hogy olyan volt a kapcsolatunk mint akik járnak, épp csak csók nem volt benne. Akkor ezt még nem vettem észre, és amikor egy apróságon összevesztünk, valahogy egyikünk sem kereste a másikat. Most barátnője van akivel többé-kevésbé boldog, én pedig rájöttem hogy mit veszítettem.
Már megbeszéltük a dolgot azóta és mondhatni rendben vagyunk, de valójában ettől még nincsen rendben.
Mit tegyek?
16/l és 16/f
2017. jún. 16. 22:02
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg lehetett volna valami, de ha barátnője van, hagyd rá. Ha téged jobban bír, ott fogja hagyni érted.
2/6 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy belé,akkor tudasd vele. Így lehet megmenteni ezt a baràtságot,különben elhidegülnétek egymàstól. Hajrà csajszii!💕
3/6 B25 válasza:
Nos ha boldog a barátnőjével akkor felesleges tönkre tennetek a barátságotokat, zavarba hozni őt és megalázni magad. Próbáld meg lezárni magadban a dolgot de ha nem megy akkor sajnos nem maradhattok barátok mert csak saját magadnak okozol fájdalmat ha végig nézed a kapcsolatát. Fogd fel úgy hogy ennek így kellett történnie. Lehet hogy egyszer az élet megint ilyen helyzetbe sodor titeket de nem szabad tönre tenned egy másik kapcsolatot ennek okán.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm.
2017. jún. 16. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!