Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem úgy, hogy nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy nagyon elszúrtam a dolgot?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit kb 1 hónapja ismerek és már találkoztunk is kb négyszer.

Nagyon megkedveltem és úgy érzem ő is engem. A legutóbbi találkozáskor bemutatott engem a szüleinek, de az este nagy részét vele töltöttem. A baj az, hogy amikor volt rá lehetőség, nem csókoltam meg, pedig a hangulat is megvolt. (ez volt kb 1 hete) És azóta nem találkoztunk, majd csak 2-3 hét múlva fogunk. De azért még szoktunk beszélni (telefon, messenger).

A legutóbbi beszélgetésnél megemlítette, hogy egy másik srác el akarja hívni randizni. Saját bevallása szerint még egyikünket sem ismeri eléggé, szeretne mindkettőnket jobban megismerni.

Engem ez egy kicsit szíven talált, hogy ad egy esélyt a másik srácnak (lehet hogy csak féltékeny vagyok), mert ugye mi még nem járunk. :( Barátnőm még nem volt, ő lenne az első.

Azon gondolkodtam, hogy tennem kéne valamit amivel ,,elérem hogy engem válasszon.

Nagyon szarul érzem magam, hogy elmulasztottam az esélyem, azóta csak erre gondolok +még ez a másik srác is felkavart engem.

Én 16 vagyok

A lány 17

A másik srác meg 20 éves.

Előre is köszönöm a válaszaokat.

2016. dec. 14. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát na lány vagyok. És megértem a csajt. Azt gondolta h nem tettszik neked ő annyira ezért nem csókoltad meg. Általában erre gondolunk először. Azért ad a másik srácnak esélyt mert az esett le neki h lehet nem jön ő be neked.
2016. dec. 14. 21:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát, lehet igazad, hogy igazad van. Szerinted ha addig nem mozdul rá a másik srác, lesz még esélyem?

Ha akkor úgy esett le neki hogy nem jön be nekem, de pl a legutóbbi beszélgetésben megdícsértem hogy gyönyörűen néz ki, onnan már azért rájön hogy mégis tetszik nekem, ugye?

2016. dec. 14. 22:18
 3/3 A kérdező kommentje:
*Lehet hogy igazad van
2016. dec. 14. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!