Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megéri elmondani neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri elmondani neki?

Figyelt kérdés
Megérné elmondani egy lánynak(19) aki a legjobb barátom, hogy szeretem? Ha igen, hogy kéne elmondanom neki úgy, hogy a barátságunk megmaradjon? Azt tudom, hogy nem vagyok (18) neki közömbös, bár van egy másik srác is (23) aki ugyszint nem közömbös, és szinte csak róla beszél.
2017. jún. 16. 09:20
 1/4 HiiamRasko válasza:
hát csókold meg nem tudom mióta vagytok barátok ha régóta akkor még ha rosszul jössz ki akkor is megtudjátok beszélni.De ez lesz a vízválasztó ha nem fogsz ráhajtani és úgymond kezdeményezni akkor ellopja más :)
2017. jún. 16. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ez jó kérdés. Én azt mondom mondd el talán egy ilyesmi mondat lenne a megfelelő arra,hogy ne romoljon meg a barátság:"Figyelj,már régóta jó barátok vagyunk és ez idő alatt nagyon megkedveltelek és szeretném ha kicsit több lenne köztünk". Valahogy így. Én beleestem abba a hibába,hogy nem mondtam ezt el a csajnak, mi is ugyanúgy nagyon jó barátok vagyunk ahogy ti és arra kaptam a fejem,hogy lett egy fiúja a csajnak. Szóval magamból kiindulva ne várj.
2017. jún. 16. 09:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm gyors válaszaitokat! Sokat segitettetek a döntésben.
2017. jún. 16. 10:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Tehát szerelmes vagy a legjobb barátodba, aki egy lány. Ha te ezt el akarod mondani neki de úgy, hogy megmaradjon köztetek a barátság, akkor mindenképp számolnod kell azzal, hogy vissza fog utasítani. Főleg akkor, ha van egy másik fiú is a számára.

Nem értem, hogy miért jó szerelmesen barátként maradni. Próbálkozz nála és ha nem jön össze, akkor kicsit hanyagold, hogy lecsituljanak benned az érzések. Erőltetni nem lehet.

2017. jún. 16. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!