Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit thetek ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit thetek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Első csók (próbálkozás ) története: lementünk a Duna partra , beszélgettünk közben , kézen fogva aztán leültünk majd egy jó idő múlva megindultunk visszafelé én meg elmondtam neki hogy 2 éve eggyütt vagyunk ...

( már nem tudom még mit mondtam) lényeg eztuán rá tértem arra hogy mennyire vártam ezt az alkalmat , közelebb húztem magamhoz ezután azt mondtam " azt hiszem elérkezett rá az idő... " na ekkor már totálisan izgultam , lehajoltam hogy megcsókoljam (persze nem ilyen gyorsan volt azért elég idő hogy reagáljon rá) , de elsőre nem sikerült hogy is fogalmazzak , nem elhúzta a fejét csak simán semmit nem reagált és egy félresikerült ölelés lett belőle . Remek ezek után kicsikét nevetgéltünk hogy mennyire ügyetlenek vagyunk ( wtf létezik ilyen mondat egyáltalán? ) aztán mondtam neki másodjára csak sikerül vagy valami hasonlót na hát nem, megint ugyan az a reakció , kérdezgettem tőle hogy " Talán túl gyorsan jött ez neked" meg ilyesmiket (Azt felelte nem egyszer ismételve " nemtudom.. bocsi... nem tudom nem tudom ... nem tudom..." meg ami kicsit érdekes hogy ugyanazt mondta amit én két éve, hogy amikor megpróbáltam megcsókolni ő lefagyott és nagyon fura érzés volt meg baromira izgult és félt hogy elrontja ) . Ezek után úgy döntöttem hogy megindulunk mondtam neki hogy menjünk egy picit hát ha kicsit "megnyugszik" , és megkértem szóljon hogy ha felkészült! Aztán hazakisértem közben beszélgettünk és úgy váltunk el egymástól hogy megöleltük egymást és azt mondtuk hát akkor legközelebb! Na most az a helyzet hogy nem tudom hogyan tovább! 2 éve elmondtam neki mennyire szeretem és hát elmentünk randizni de mindig is úgy volt hogy a randik után suliban nem nagyon beszélgetünk csak mosolygunk egymásra stb... És most itt tartok , kérlek adjatok tanácsot hogy mit tehetnék , semmi ötletem! Tudom hogy elcsesztem, lehet nem kicsit :(

2017. jún. 15. 19:06
 1/1 Lipódi László válasza:
Egy szünetben menj oda hozzá mond meg neki h még mindig szereted.
2017. jún. 15. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!