Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy értessem meg vele, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg vele, hogy már nem akarok vele lenni?

Figyelt kérdés
Tehát 18 éves vagyok én vagyok a fiú a történetben a lány 20 éves.8 hónapja tart ezaz egész,ezalatt a 8 hónap alatt számtalanszor csalódtam benne.. pedig nekem ő az első (amit o nem hisz el,pedig sajnos a betegsegem miatt a tini korom nagyrészét korházban es műtőasztalon töltöttem!) A lényeg ugye az,hogy sokat csalódtam benne..kiderültek durva dolgok és egyáltalán nem tudok benne bizni és nemtudok hinni neki! Tegnap felhoztam,hogy szerintem az lenne a legjobb ha itt pontot raknank a végére,és hogy köszönöm a szép pillanatokat és felejtsuk el egymást.Erre kiakadt,hogy én olyan vagyok aki nemképes egy kapcsolatért küzdeni..de könyörgöm csak én érzem így ha valaki nemtud bízni a másikban és nem hisz neki akkor minek legyünk együtt.. Szerintetek mitcsináljak? Vagy te mit tennel a helyemben?
2017. jún. 15. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Van egy kis gondja a múltjába, annyira megbízott bened hogy elmondta, te meg lelépsz :'(

szép, gratulálok :c

2017. jún. 15. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Miben csalódtál benne? Ha megcsalt, vagy hazudott akkor jobb ha szakítotok. :) Ha csak nem mondott el dolgokat a múltjából, akkor megérné küzdeni, és változnod, hogy megbízz benne.
2017. jún. 15. 15:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Januárban feküdtünk le előszőr,aztán február közepén eltünt és megtudtam a nővérétől,hogy a volt hapsiájaval volt,aki 38 éves és három gyerek apja..pluszban végig hülyének nézett..mert Facen még mindig az van,hogy a volt barátja a mostani barátja..szóval az van kint én nekem meg elegem lett mostmár,szerintem jogosan
2017. jún. 15. 15:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Erre kiakadt,hogy én olyan vagyok aki nemképes egy kapcsolatért küzdeni"

Mire akadt ki?????? Ő viselkedett ri.bancként és még ő akad ki?

2017. jún. 15. 15:12
 5/8 anonim válasza:
Ha ez igaz amit írtál, jó vastag bőr van a csaj képén...
2017. jún. 15. 15:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja hogy félre kúrt, hagyd ott hagy hugyozza ösze magát xD
2017. jún. 15. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, jobbat érdemelsz.
2017. jún. 15. 15:40
 8/8 anonim válasza:

Értelmetlen az eredeti kérdés.

Nem "szerintem tegyünk pontot bla bla bla" hanem...

"Ne haragudj nem bízom benned" Ez érzés kérdése és nem tudatosságé. PONT

Megy majd a hiszti, de úgyis elfárad.

(Amúgy nincs előírva sehol hogy ezt követően meg kell hallgatnod a műsort. Ott lehet hagyni és kész)

2017. jún. 15. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!