Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudok egy fiú elfelejteni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Florácska44 kérdése:

Hogy tudok egy fiú elfelejteni, meg nem rá gondolni?

Figyelt kérdés
nagyon megtetszett egy fiú az iskolában de sajnos elballagott,és jövőre már nem ebbe az iskolába fog járni és soha többé nem fogom látni , de viszont mindennap gondolok rá és nezegetem a képeit , és egyszerűen rámjön a sírógörcs hogy belegondolok hogy soha többet nem fogom látni

#fiú #hiány #hogy tudom elfelejteni #soha nem látom többé
2017. jún. 15. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Az első és legfontosabb,hogy tanuld meg elfogadni a helyzetet.Ha nem jöttetek össze,annak nyilván okai vannak,ne bánkódj olyan miatt,aki nem akart veled lenni stb.Ne nézd a képeit,gondolhatsz rá csak tanuld meg elengedni.Engedd őt el,nyiss új fejezetet.Az emberek jönnek-mennek az életedben,az emlékek megmaradnak.Nyiss új fejezetet,ismerkedj és ne gondolj arra,ami nem valósult meg!:)
2017. jún. 15. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Előzővel egyet értek. NE gondolj olyanra aki nen gondol rád
2017. jún. 15. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Van megoldás!

Elkezded vele beszélgetni (facebookon) és majd lehet kedvelni fog ő is.

Csak türelem-türelem...

2017. jún. 15. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod, hogy tényleg nem fogod már látni. És ha csak amiatt akarod elfelejteni, mert más iskolába fog járni, attól még ne akard. Írj rá, és majd meglátod, hogy alakul.
2017. jún. 15. 16:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy elégge valószínűtlen , mivel én olyan iskolába járok hogy általános iskola és gimnázium és ez a bizonyos fiú most ballagott gimnáziumból én meg most ballagtam el az általánosból (8ból)
2017. jún. 18. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!