Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megcsaltam a barátnőmet,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőmet, elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Sajnos elment az eszem, és lefeküdtem egy lánnyal. Pedig van barátnőm már 2 éve (ő az első), nagyon szeretem, és sosem gondoltam, hogy ilyet fogok csinálni. De az volt a baj, hogy az a lány nagyon nyomult rá, és én nekem pedig nagyon tetszett a teste, és volt bennem alkohol, és nem tudtam megállni.:( A barátnőm látja rajtam, hogy szomorú vagyok, de nem mondtam el neki, de szerintem el kéne mondanom, mert nagyon zavar. Csak szerintem nagyon nagyot fog bennem csalódni, és nem fog bízni bennem, ha megtudja.

(17 évesek vagyunk)

Nektek mi a tanácsotok, elmondjam?

Nagyon rosszul esik a lányoknak, ha megtudják, hogy megcsalták?

2017. jún. 12. 21:23
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
De nagyon bánom azt az éjszakát. Nem szeretném, hogy elhagyjon...mi lenne akkor, ha nem mondanám el neki? Soha többet nem fogok ilyet csinálni!
2017. jún. 12. 22:22
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok neked, még annyi gerinc sincs benned, hogy elmondd az igazat, mert egy gyáva féreg vagy!

Igazi férfi!

2017. jún. 12. 22:29
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
erre ez az esetre irtam, hogy szakits... de neked úgyis mindegy, csak vele bäszol ki, ugyanis ha nem mondod el hazugságra alapozod a dolgot abból jó nem lesz, ha elmondod akkor vagy megbocsát vagynem de akkor is mindketten úgy jártok jobban
2017. jún. 12. 22:30
 14/28 anonim ***** válasza:
60%

"dehogy akarok vele szakítani, nagyon szeretjük egymást!"

te aztán qrvára szeretheted ha az első szembe jövő lánnyal összefeküdt. ezt nem lehet tapintatosan elmondani, mindenképpen összetörik.

2017. jún. 12. 22:52
 15/28 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon hülye vagyok, h ezt csináltam, de tényleg nagyon szeretem!
2017. jún. 12. 23:00
 16/28 anonim ***** válasza:
78%

#14 nem feltétlen törik össze... ha erős akkor nem törik össze akkor sem ha szereti a srácot, nyilván nehéz de egy erős személyiség meg tud birkózni vele.

Kérdező, ha szereted úgyis el fogod mondani neki, mert nem fogod birni -lelkiismeret-

2017. jún. 12. 23:03
 17/28 A kérdező kommentje:
Az alkohol, és az volt a probléma, hogy rég voltunk már együtt, és nagyon ki voltam éhezve. De tudom, h akkor sem csinálhattam volna ezt. Nagyon nagy bűntudatom van. A barátnőm nagyon érzékeny lelkű, nagyon szomorú lesz. Mi lenne akkor, ha annyit mondanék neki, hogy "csak" pettingeltünk. Akkor lehet, hogy kevésbé bántanám meg, de mégis elmondom valamennyire...
2017. jún. 12. 23:05
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Légy férfi, mondd el neki és viseld a következményeket!

18F

2017. jún. 12. 23:07
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Ami történt megtörtént, de itt mutatkozik meg, milyen ember vagy valójában... olyan aki vállalja a felelősséget ha hibázik, vagy egy gyáva,önző,hazug ember. Becsaphatod a csajt de magadat nem. Tedd amit jónak érzel.
2017. jún. 12. 23:13
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom, ne mentegetőzz már ennyit, szerintem a "túl sok volt az alkohol", meg "rég voltunk együtt" szöveget magadnak is csak próbálod bemesélni, hátha ettől jobb lesz a lelkiismereted.

Egyébként meg túl azon, hogy tartozol neki az igazsággal, megközelítheted a dolgot más oldalról is:

1. Képzeld el a fordított esetet (ja, hogy akkor mindjárt más a helyzet, nem igaz?)

2. Képzeld el, mi lenne, ha mástól tudná meg, nem tőled...

2017. jún. 13. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!