Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megakart csókolni?
A barátom már egy párszor megakart csókolni de elutasítottam mer 4 napja járunk és én még nem akarom/merem
Ma pedig taliztunk és most is megakart csókolni mert még ő maga mondta és ülünk csenbe és azt mondta,hogy van valami a számon hozzá akart érni és közelebb is jött de elhajoltam és mikor nem figyelt megnéztem a telóba és nem volt semmi a számon
Mikor én 13 éves voltam egy fiú megpuszilta az arcomat, mert szerelmes volt belém és azt akarta, hogy összejöjjünk. Így köszönt el. De engem megijesztett, hazamentem és megmostam az arcomat, majd másnap mondtam neki, hogy én tényleg nem akarok semmit, nekem ez ijesztő.
Aztán 16 évesen mikor megtetszett a mostani barátom, akkor elhívott valahova és ott egy adott alkalommal megcsókolt. Nagyon jól esett, éreztem közben, hogy eléggé megdobogtatja a szívem. Így eszembe se volt elkapni a fejem. Mert csak jól esett, hogy a közelébe vagyok és ez megtörténik.
Igaz, a kor se mindegy, meg az sem, hogy kivel vagy együtt.
De ezt a kérdést nem tudom hanyadszorra írod már ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!