Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erzem ugy hogy o az igazi amikor egyutt sem vagyunk? 17\L
Figyelt kérdés
Van egy fiu, akibe harom eve szerettem bele, es varatlanul kerult az eletembe. Nem ismertem, de aztan parszor beszelgettunk, es beleszerettem. Ket es fel evig szerelmes voltam bele,viszonzatlanul.Aztan lett baratom, es ugy ereztem, mas fiukban is csak ot keresem.Kicsit mar elegem is volt hogy nem tudok mar kiszeretni belole, es valahogy egy tarsasagba kerultunk es egyre tobbszor beszeltunk es kiderult hogy enis bejovok neki. Nem jottunk ossze es az erzelmeim mar csillapodtak iranta, de aztan most nyar elejen lett koztunk a legszorosabb a kapcsolat, es ugy erzem visszahuz magahoz mindig. Es most a barataink azt mondogatjak nekunk hogy megvan koztunk a kemia meg hogy osszeillu nk es hogy miert nem jovunk ossze. Es most ugy tunik mintha a srac tobbet akarna tolem2017. jún. 10. 15:06
1/3 A kérdező kommentje:
Olyan, mint egy veget nem ero hajsza, mindig visszahuz a szivem hozza.
2017. jún. 10. 15:07
2/3 anonim válasza:
Ha így éreztek,akkor miért nem jöttök össze?Akkor majd kiderül,hogy tényleg ő e az igazi.És azért érzed úgy,hogy ő az igazi,mert szerelmes vagy bele.Ha valaki szerelme valakibe,akkor úgy érzi,hogy ő az igazi.
3/3 anonim válasza:
Egy próbát megér. HA szereted akkor nincs mit vesztened. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!