Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Várjak?
A volt barátom két hónapja szakított velem egy másik lány miatt (aki már régebb óta a barátja volt). Pár napja írt nekem és elmondta hogy mennyire megbánta, nagyon kikészült és bocsánatot kért, amiért rosszul bánt velem. Szeretné, ha adnék neki egy újabb esélyt, bizonyítani szeretne.
Viszont... még mindig együtt van azzal a lánnyal és én megmondtam, hogy nem rondítok bele a kapcsolatukba. Végig lekezelő voltam vele, mert még haragszom és mert ezt így nem érzem helyesnek.
Azt mondta, hogy beszélni fog a barátnőjével erről csak adjak neki egy kis időt. Elköszönt, azóta nem írt, én se neki. Ez két napja volt.
Egy közös ismerős mondta, hogy tényleg beszélt vele, bár nem tudni, hogy pontosan mit. Valószínüleg még nem szakítottak.
Igazából szeretem és idővel újrakezdeném vele, de nem tudom, hogy ezért kéne e tennem valamit, végülis ő rontotta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!