Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lép? Szerintetek is el kéne felejtenem, vagy még várjak rá?
Van egy fiú (osztálytársam), akibe nemrég beleszerettem. Adta a jeleket, meg minden. Még most is adja őket. Kb. 2 honapja kezdte.
De mostmár unom, hogy csak ez a "jelezés" van. Nem próbál beszélgetni. Azaz próbál, de sosem sikeredik hosszúra, vagy azért, mert félbeszakítanak, vagy azért, mert zavarban vagyunk. Pedig én próbálom hosszabbra nyújtani őket, de sosem sikerül!
Szóval adja a jeleket dögivel, de lepni akkor sem lép! :/
Már kezdem azt hinni, hogy el kéne felejtenem Őt. Nem jutunk egyről a kettőre. 😕 Ahhoz képest, hogy ez a dolog köztünk mar 2 honapja tart, NEM CSINÁL SEMMIT! Pedig en próbálkozom is! De Ő meg nem segít! 😕😕😕
Szerintetek tényleg felejtsem el, vagy meg varjak ra? 😕
Igazán hálás vagyok a válaszodért, sokat segített. :/ De tudod van értelmesebb módja is annak, hogy kifejezd, hogy marhaságnak tartod amit érzek lásd: "Hát sztem elég hülyén fogod fel a helyzetet. Várj még rá, mert így logikus." Vagy hasonló, de azért sztem érzed a különbséget a válaszod és a "kedves viselkedés" között.
Sztem nem olyan nagy nehézség kedvesen válaszolni, de Te tudod...
Én már fél éve csinálom ugyanezt egy fiuval,ő se mer lépni,de én megvárom. Semmi sem változtat hogy szerelmes vagyok belé, ugyanugy élem a mindennapjaimat, te is csináld ezt,és ne parázdd túl ezt.
Minden nap dumálok vele többször is mondig dadog meg minden én meg csak jot mosolygok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!