Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy kicsit oldottabb legyen a beszélgetés?
Figyelt kérdés
Van egy lány, neten ismerkedtünk meg és kicsit többet érzünk, mint barátsáh. Viszont a beszélgetéssel kicsit baj van..Tehát mindent nekem kell kezdeményezni, ha mondok valamit akkor kb csak helyesel, nem szokott mesélni semmit, és ez már kicsit kezd unalmas lenni..Valahogy nem mer kinyílni..Mit tegyek? Én 17/F, Ő 15/L2017. jún. 7. 17:41
1/5 anonim válasza:
Valószinüleg nem érdekled , csak azért ír vissza mert nem akar megbántani.. :/
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt tegnap megbeszéltük és ő is akarja. Ráadásul ő kezdeményezett.
2017. jún. 7. 17:48
3/5 anonim válasza:
lehet csak szimplán unalmasa vagy.
4/5 anonim válasza:
Én is hasonloan vagyok, csak nekem kisregényt ír :'D
5/5 anonim válasza:
Vagy akár az is előfordulhat a te esetedben, hogy ha elmondja a véleményét valamiről, vagy mesél egy sztorit ami szerinte vicces szerinted nem, akkor csak fél, mert lehet hogy a közlendőjével esetleg megbánthat, vagy nem azt mond amit szeretnél hallani a szájából, vagy nem ugyanaz a véleménye valamiről.Boccs, más elképzelésem nincs.13/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!