Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vegyem rá hogy megcsóko...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá hogy megcsókoljon? Milyen jeleket adjak neki?

Figyelt kérdés
Tavaly jött egy fiú Spanyolországból(18) de mi nemrég találkoztunk először. Nagyon jól elbeszélgetünk facebookon, mert nagyon jól megtanult magyarul, egyszer már találkoztunk, ott is nagyon jól elvoltunk. Úgy vettem észre hogy folyamatosan keresi a testi kontaktust, néha bögdösött, simogatta a vállam, amikor nevetett ráhajtotta a fejét a vállamra, megölelt és ezeknek örültem. A következő találkánál azt szeretném hogy meg is csókoljon. Milyen jeleket küldjek neki? Kérlek ne olyan választ adjatok, hogy nézzek mélyen a szemébe, mert végig egymás szemébe néztünk a múltkor is. 17/L
2017. jún. 5. 19:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Háát nem tudom...nem tudok olyan varázs szót vagy mi,de van 2 opció:

-súgd a fülébe hogy csókoljon meg

-csókold meg te

Máskép semmilyen gesztus nincs konkrétan erre,ami ne lehetne másképp is érteni.

2017. jún. 5. 20:12
 2/2 anonim válasza:
Hááát. Tudom,hogy nem ilyen válaszra vártál,de ne siettesd el. Abban az esetben ha még nem csókolóztál. Ha már igen akkor csak közelíts felé amiko kicsit elhalkul a beszélgetés vagy a nevetés a poén után. Remélem segítettem. Ha igen zöldkezelj pls. Írhatsz priviben is ha gondolod.
2017. jún. 6. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!